Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 23:11

+obleče se a dostane se do města, odtud přinese speciální nákup a kytku a odebéře se do kuchyně, kde se snaží něco ukuchtit, zásadně odmítá Jeefesofu pomoc, který to teda po něm jenom uklízí a že Byron nadělá bordelu za dva, ale baví ho to a jde mu to a zachvilku to tam už začne vonět+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 00:41

Teda řekni mi, jak je kruci možný, že ty jsi byl nezadanej, když jsme se potkali? +zavrtí pobaveně hlavou+ Ty seš normálně perfektní. +uculí se a jak ji nese, tak ho líbne na krk+ Děkuju, všechno to bylo moc krásný. +dá mu pusu a v ložnici se rovnou začne svlíkat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 00:44

+zasměje se+ Protože jsem se ucházel o jednu samičku lenochoda, ale nevyšlo mi to. Mohli jsme mít krásnej línej život. +uculí se a odtáhne jí ruce od těla+ No tak. Nech mi aspoň jednu radost, když už jsi tak unavená. +začne ji s chutí svlíkat, nejdřív halenku, pak sukni a podprsenku, na punčochách se obzvlášť vyžívá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 01:00

+představí si ho, jak visí v tom lenochodím závěsu ze stromu a zazubí se+ No já budu tak líná, jak jen budeš chtít, jestli ti to udělá radost. +uculí se, a s přimhouřenýma očima sleduje jeho nadšenej výraz, když ji svlíká+ Koukám, že punčochy bych měla nosit častějc. +zazubí se a pevně ho obejme+ Promiň, já bych fakt odpadla v polovině. +políbí ho omluvně a vleze si do postele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 01:03

Ano, je mi líto, že se to musíš dozvědět takhle, ale jsi pouhá náhradnice za Lenóru. +usměje se+ Já vím. +přikývne chápavě, ale musí se hodně soustředit, aby na něm nebylo poznat, jak ji chce+ Já si ještě zajdu zabít nějaký lidi, jo? +usměje se a políbí ji+ Dobrou noc, jahodo. +pohladí ji po vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 01:16

Ach ne, celý můj život je lež. +zakryje si dramaticky rukou oči+ Tak moc nezakrvácej koberec, jo? +poprosí ho a opětuje mu polibek+ Dobrou, básníčku. +zavře oči a poslouchá, jak se jeho kroky vzdalujou, ale furt nemůže usnout a má pocit, jako by jí někdo pozoroval, tak otevře oči a přímo u postele stojí Vanesska, po tvářičkách jí tečou slzy a upřeně na Vici zírá, ta samozřejmě ovlivněná všema těma hororama zařve, jako kdyby ji pronásledoval minimálně malej Antikrist+ Panebože! +chytne se za srdce a snaží se uklidnit si tep+ Co se děje zlato? +natáhne na sebe honem Byronovo tričko a vezme si děcko na klín+
Já se bojím. +zafňuká holčička+ Pod postelí je bubák. +kouká na ni zoufale+
Ále není, já jsem to tam všechno osobně odbubákovala. +dušuje se, houpe si ji na klíně otírá jí slzičky peřinou+ Hele víš co? Já tam půjdu s tebou a kouknem se, jo? +navrhne, jenže Vanesska už jí vesele pochrupuje na klíně, Vici si povzdechne a uloží ji doprostřed na postel, když tam Byron stejně není, přikryje je obě peřinou, stulí se kolem děcka a za chvilku tam obě spokojeně chrupkaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 01:23

+dole vylítne jak blázen, praští se kolenem o gauč a vylítne kulhající nahoru, teď nejspíš jak bubák vypadá+ Co se děje? +kouká kolem, když je najde v posteli+ Lásko, jsi v pořádku? +klekne si k ní a celej vyplašenej na ni kouká, když vidí, jak už klidně spí a jak spí ta malá vedlle ní, tak se jen usměje a jde si lehnout dolů na gauč, kde usne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 21:05

Já ho nesnáším! Nesnáším! +soptí a rázuje sem a tam po ložnici+ Nic důležitýho, jen jako obvykle kritizoval můj způsob života a moje morální zásady. +ušklíbne se+ Potřebuju do něčeho kopnout. Proč zrovna já musím mít za sourozence takový absolutní kretény! +vzteká se, ale už je klidnější, plácne sebou na postel a načuřeně čučí do stropu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 21:20

Kašli na něj, jahodo. +sedí na posteli a sleduje ji+ Tak si do něčeho kopni. +pokrčí rameny+ Do mě ne, prosím tě, já už jsem omlácenej dost. +zvedne hned ruce v obraným gestu, pak se natáhne za ní a pohladí ji po vlasech+ Můžu ti nějak pomoct? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 21:36

Nejvíc nesnáším, že vždycky když mi takhle vynadá, připadám si jak malá holka, co vysklila okno. +zabručí+ To víš že jo, můžem se sjet a válet se tu po sobě, protože to je očividně jediný, k čemu jsme my flákači dobrý. +zparoduje Christianův povýšenej tón, ale pak si povzdechne+ Promiň, na tebe hnusná bejt nechci. +pohladí ho po ruce+ Můžeme spolu někam odjet? Brzo? prosím? +dá mu pusu a hřbet ruky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house