od Victoria » 19 úno 2013 01:16
Ach ne, celý můj život je lež. +zakryje si dramaticky rukou oči+ Tak moc nezakrvácej koberec, jo? +poprosí ho a opětuje mu polibek+ Dobrou, básníčku. +zavře oči a poslouchá, jak se jeho kroky vzdalujou, ale furt nemůže usnout a má pocit, jako by jí někdo pozoroval, tak otevře oči a přímo u postele stojí Vanesska, po tvářičkách jí tečou slzy a upřeně na Vici zírá, ta samozřejmě ovlivněná všema těma hororama zařve, jako kdyby ji pronásledoval minimálně malej Antikrist+ Panebože! +chytne se za srdce a snaží se uklidnit si tep+ Co se děje zlato? +natáhne na sebe honem Byronovo tričko a vezme si děcko na klín+
Já se bojím. +zafňuká holčička+ Pod postelí je bubák. +kouká na ni zoufale+
Ále není, já jsem to tam všechno osobně odbubákovala. +dušuje se, houpe si ji na klíně otírá jí slzičky peřinou+ Hele víš co? Já tam půjdu s tebou a kouknem se, jo? +navrhne, jenže Vanesska už jí vesele pochrupuje na klíně, Vici si povzdechne a uloží ji doprostřed na postel, když tam Byron stejně není, přikryje je obě peřinou, stulí se kolem děcka a za chvilku tam obě spokojeně chrupkaj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.