Řecko

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Řecko

Příspěvekod Xena » 10 bře 2017 19:48

+občas zasténá, když ji nadzvedne, nebo sundavá kousek zbroje, a jak jí pláty přestanou tlačit na ránu, trochu se jí uleví. Jak jí sešívá rány, znovu na chvilku upadne do bezvědomí, takže tu největší bolest nevnímá, a pak otevře oči+ Kde... +vydechne, chvilku těká očima po pokoji, až skončí pohledem na ní a trochu se usměje+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2017 14:07

+když otevře oči, zvedne obočí+ Někde, kde bys být neměl, Xeno. +promluví a přikryje ji dekou+ máš pokousaný bok, sešila jsem ti to. Tak se moc nehýbej. +npaomene ji+ Ať si nepřerveš stehy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 11 bře 2017 16:44

+trochu se na ni usměje a oči jí provinile blýsknou. natáhne ruku a dotkne se obvazu, bolestivě sykne, ale vypadá, že už jí je líp+ to bude dobré, já se hojím rychle. +pousměje se a koukne na ni+ Děkuji. +řekne pak tišeji+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2017 21:30

Nesahej si na to. +pleskne ji přes ruku+ Pár dní to zabere, to si nemysli. Máš to hluboké. A pěknou bouli na hlavě. +uculí se na ni a podá jí vodu+ Máš hlad?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 11 bře 2017 22:01

pardon. +uculí se, jak ji pleskne+ Pár dní... +zatváří se jako děcko s domácím vězením+ tak dlouho ležet nevydržím. +povzdychne si+ Jen trochu. +usměje se+ Ale ten žralok! To byl boj! +zaculí se a oči jí zasvítí+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2017 22:06

Jo, pár dní. +přikývne a přimhouří oči, když se na ni podívá+ Zdržuješ mě, víš co musím zudělat. +zavrtí hlavou+ Neměla jsem ti nic říkat, je to moje hloupost. +povzdechne si a natáhne se na postel vedle a natáhne si nohy+ No jo, to byl. +pousměje se+ Nic takového jsem dřív neviděla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 11 bře 2017 22:13

Minotaur tam je už několik století, pár dní na tebe ještě počká. +uculí se+ Já holt ráda strkám nos do cizích věcí. +zazubí se na ni+ Ani já ne. +přikývne a koukne na ni+ Bojovala jsi dobře. +usměje se pochvalně+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2017 22:21

Jo to jsem si všimla. +ušklíbne se vesele a poočku na ni koukne+ Jednou by se ti to nemuselo vyplatit. Hm, víc než teď. +pohlédne na ni vážně+ Nemusela jsi to přežít.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 11 bře 2017 22:35

to ty kameny, svině klouzavý. +ušklíbne se taky+ Ale... +pokrčí rameny+ hrát loterii s osudem je vzrušující. +uculí se+ A obvykle se z nebezpečí vždycky nějak vylížu. +zazubí se na ni+ Ale hádám že ti teďka vděčí za život, takže... mám u tebe dluh. +usměje se+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2017 22:50

Dělej si co chceš, Xeno. +oznámí jí nevzrušeně a když promluví o dluho, přímo se na ni podívá a zavrtí hlavou+ Ne, nic u mě nemáš. To odmítám. Jak se uzdravíš, tak se rozloučíme. +oznámí jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí