Řecko

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Řecko

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 19:41

+sevře čelist, když jí to zmáčkne, pač to trochu zabolí, ale nepřiznala by to, aby to nevypadalo že je máslo+ To je dobře. Já se hojím rychle. +usměje se spokojeně, a pak na ni koukne, tak zkoumavě+ Báječné. +uculí se trošičku a je děsně ráda, že ji vezme s sebou, ale nechce to moc rozpitvávat aby si to nerozmyslela, tak se jen usmívá+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 19:45

+koukne na ni a je jí to docela jasný+ Ty bys za mnou stejně šla, že ano? +zeptá se jí a vezme nový obvaz a začne jí ránu zase zavazovat+ Tady si to přidrž. A bude lepší, když tě budu mít na očích, než za zády. +prohodí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 20:29

Ráda bych byla u toho. +pousměje se prostě, natočí se k ní žebry a jenom trošku krčí nos, když ji to lechtá, ale necuká+ Myslíš, že bych tě bodla do zad? +uculí se trochu+ To ne. Vlastně ti docela fandím. +připustí a trochu se na ni usměje, a dívá se jak ji má zblízka na rysy její tváře+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 20:41

Ne to ne. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Ale než čekat, kdy se odkud vynoříš, to tě radši budu mít na očích. +uculí se na ni a tak na ni zamrká a uváže jí tam mašličku a narovná se+ Dávej na sebe pozor... +koukne na ni tak jako...+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 21:15

Jsem ráda. +usměje se na ni prostě, a když jí tam váže mašličku, schová úsměv do svých vlasů, a pak k ní překvapeně zvedne oči+ Já... +koukne jí do očí a trochu zvedne koutek+ Budu. +přikývne+ I ty bys měla. +pousměje se+ Ale budu ti krýt záda. +slíbí jí docela vážně+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 22:04

+pousměje se a sklidí obvazy a všechno, co potřebovala+ S tím krytím počkej, až budeš zdravá, ano? +usměje se na ni a dojde k oknu a přehlédne krajinu a městečko+ Je tu krásně.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 22:27

já budu zdravá už brzy. +slíbí s úsměvem a dívá se na ni u toho okna+ Ano. +přikývne+ Ty jsi z přístavu? Odkud pocházíš? +zeptá se, a natáhne se napostel, protože v sedě ji trochu bolí žebra+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 22:32

Vypadáš přesně jako někdo, kdo moc brzo vstane a přetrhá si sstehy, protože si myslí, že je to odvaha. +koukne na ni poočku+ Já jsem ze severu. +otočí se k ní+ Půjdu se projít po městě, nečekej na mě. Přijdu až v noci. Mpžná nad ránem, ale loď stihneme, neboj se.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 22:42

Ano? znáš takových lidí hodně? +uculí se+ Aha. +přkývne a nevyptává se, říká si že kdyby o tom chtěla mluvit, začala by sama+ Jistě. +pousměje se, je jí sice jasný, že se sama unudí, ale taky si říká, že se chce asi poslední noc na pevnině trochu pobavit+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 23:03

Už o několik míň. +koukne na ni a zvedne koutek v úsměvu, kývne jí na pozdrav a zmizí za dveřmi a jde na fláááám flááámovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí