Dětský pokojíček

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Dětský pokojíček

Příspěvekod Remus » 23 bře 2017 00:35

Tak teď už brzy budu. +usměje se na ni+ Mám přátele a vás, a to je víc než dost. +pousměje se+ Myslel jsme pokud bychom se třeba rozhodli mít další dítě a nešlo to přirozeně, ne že adoptujeme nigerijskou vesnici. +rozesměje se+ To zní báječně. +přikývne+ Nejdřív se ale zeptám, jestli tam mají elektriku... +zamyslí se a obejme ji kolem pasu+ ty se mi směješ, Karkulko? +uculí se na ni+ Vypadá to celkem dobře. +připustí+ můžeme se vrhnout na stěny.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 bře 2017 13:40

Jasně, rod Lupinů rozhodně po meči nevymře +mrkne na něj s úsměvem+ Však uvidíme, kolik dětí nakonec budeme mít, nejsem ani proti adopci malých černoušků +uculí se+ No vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že možná vůbec nemají doma elektřinu +posmutní, z jakých chudých oblastí pocházejí jejich adoptivní děti, ale o to víc ji hřeje pocit, že jim pomáhají+ Směju se té situaci, tobě smát bych si nikdy nedovolila! +políbí ho něžně na líčko+ Vidíš, jak ti to krásně jde +pochválí ho a pomůže mu namíchat barvu, no spíš jen radí, jak sytý odstín by chtěla+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 bře 2017 01:21

Jenom o syna mi nejde, to mi věř. +usměje se+ Myslím, že to rozhodneme postupem času... nemá cenu si to moc plánovat, život to pak stejně zařídí jinak. +uculí se na ni+ Bohužel, elektřinu jim tam natáhnout nejspíš nemůžeme. +přikývne vážně+ Můžeme jim jenom dát co nejlepší šanci. +usměje se na ni, a je rád, že se pro to rozhodli+ Myslíš víc barvy? +nechá si poradit, protože se v odstínech dvakrát nevyzná, a pak se pustí do první stěny+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 bře 2017 22:00

Já to vím... tím mečem jsem myslela tebe +mrkne na něj+ Už jenom to, že jim finančně pomůžeme vystudovat, aby se jim žilo líp, mě hřeje u srdce. Pak už bude záležet jenom na nich, jak s tím naloží +usměje se+ Jo, to je přesně ten odstín, jak jsem chtěla +schválí mu to. Vypakuje Romuluse z pokoje, aby jim tam nepřevrhl kbelík s barvou a zatímco Remus usilovně maluje, Styx odběhne do kuchyně a přinese pití a taky nějakou malou svačinku+ Hm, vypadá to moc hezky +obdivuje zeď, když se vrátí+ A prý že neumíš malovat +zasměje se a strčí mu do pusy kus salámu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 bře 2017 18:43

Možná mám někde utajené sestřenice a bratrance, o kterých nevím. +uculí se+ Přesně tak, dáme jim příležitost, a bude na nich, jestli se jí chopí. +usměje se+ Tak jako dal kdysi Brumbál mně. +pokrčí rameny s úsměvem. Pustí se do malování, čepici má lehce nakřivo a za chvilku ji zdobí kapky barvy+ Kam ses zatoulala? +uculí se na ni přes rameno+ Nejsou tam fleky? +zhodnotí to kritiky z dálky, než mu ucpe pusu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2017 21:46

Nebylo by marné zjistit něco o tvých vzdálených příbuzných. Určitě někde někoho máš +usměje se povzbudivě, zdá se jí to jako skvělý nápad+ To uvidíme, až to uschne, jestli jsou tam nějaké fleky +uculí se a otevře okno dokořán, aby to rychle schlo+ Tak mě napadlo, že už je pomalu čas oznámit našim přátelům, že čekáme rodinu, co myslíš? +krmí ho, protože on má nejspíš ruce od barvy+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 bře 2017 23:53

pokud vím, rodiče sourozence neměli, ale taky o nich nemusím vědět. +připustí+ Hodně jsme se stěhovali, takže možná prostě jen ztratili kontakt... +poznamená a zavře kýbl s barvou+ To máš pravdu... po tom vyšetření, co nás čeká? +navrhne+ Teď už si to snad můžeme dovolit. +usměje se a poslušně otevírá pusu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 bře 2017 01:50

Rodiče neměli sourozence? +zatváří se zklamaně+ V tom případě bude dost složité vypátrat tvoji nejbližší žijící rodinu. Znáš svůj rodokmen? Nebo alespoň dvě tři generace předků? +zeptá se s nadějí+ Dobře, zítra jdeme za Marcusem, tak až nám potvrdí, že je všechno v pořádku, rozešleme všem přátelům oznámení +souhlasí s úsměvem a už se na to moc těší+ Hele, už je to skoro suché... a nikde žádný kocour! Teda, ty jsi tak šikovný! +vlepí mu pusu na tvář+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 bře 2017 21:15

Nikdy o žádných nemluvili, ale mohlo to být také proto, abych je nechtěl navštívit. +uculí se trochu+ Chtěli mě držet stranou a chránit. Znám jména svých prarodičů, dál už ne. Možná bude něco v trezoru u gringottových, pořád mám peníze uložené v našem rodinném. Jsou tam i nějaké staré dokumenty, k našemu bývalému domu a podobně. +zamyslí se nad tím+ To zní jako plán. +souhlasí s úsměvem+ Ano? Jsi spokojená? +usměje se, a docela musí uznat, že to tam vypadá pěkně+ Kam bys chtěla postavit postýlku? +rozhlédne se tam+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 bře 2017 22:59

To je dost pravděpodobné, že to dělali proto, aby tě uchránili. Tak pokud znáš jména svých prarodičů, v matrikách by se snad dali vyhledat tví příbuzní. Tedy, za předpokladu, jestli bys o to vůbec stál +usměje se na něj, třeba Remus ani nemá zájem najít své příbuzné+ Nadmíru spokojená. O to víc, že jsme to zvládli sami. Vlastně ty... já budu po malování jenom uklízet +uculí se+ Postýlku? +začne se rozhlížet po prázdném pokoji+ Ještě jsem nad tím vůbec nepřemýšlela. Asi až podle toho, co tady bude za nábytek. A taky, jestli to bude holka nebo kluk +jak mají místnost vymalovanou dvoubarevně, jednu část do růžova, druhou do modra+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse