Dětský pokojíček

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Dětský pokojíček

Příspěvekod Remus » 26 bře 2017 23:48

V trezoru by mohly být rodné listy... tam by se mohlo dát najít místo narození. +pousměje se+ Proč ne, může to být zajímavé... ale nechci si dělat příliš velké naděje. +usměje se na ni+ Tak se rozhodneme teprve až ho sem přivedeme. +souhlasí s úsměvem+ Měli bychom si udělat seznam věcí, které sem budeme potřebovat dát... nějaké skříně, možná stůl na přebalování... Jak se cítíš? +zeptá se starostlivě+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2017 18:57

Tak jestli chceš, pustím se do pátrání po tvém rodokmenu. Času mám teď na to dost +navrhne mu s úculem a docela ji to chytne+ Hm, to máš pravdu, měli bychom si sepsat, co všechno bude potřeba, ať na nic nezapomeneme +přijde jí to jako dobrý nápad+ Víš, že se na to zařizování hrozně těším? +uculí se a začne se schánět po brku a papíru+ Je mi fajn +usměje se, udělá jí radost, že se Remus zajímá, jak jí je+ Čtvrtý měsíc je pohodový. Počáteční nevolnosti jsou pryč a břicho mi ještě nepřekáží +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 bře 2017 21:31

Bavilo by tě to? +usměje se na ni docela překvapeně+ Myslím, že by to mohlo být vážně zajímavé... a aspoň se trochu zabavíš, až už nebudeš moct pracovat. +pousměje se, sklapne štafle a odnese je do kumbálu+ Nejspíš... nějakou autosedačku. +napadne ho, když sežene ten papír+ To je dobře. +usměje se+ Určitě je to dobré znamení, že všechno jde jak má. +posadí se s ní asi v pracovně+ Přemýšlela jsi už o tom, koho požádáme, aby šel za kmotra? +napadne ho+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 bře 2017 22:34

Jo, bavilo. V rodokmenech mých rodičů jsem se hrozně ráda hrabala. Vždycky mě zajímalo, kdo byli mí předkové +uculí se+ Tak fajn, zkusím zjistit něco o tvé rodině +je na to sama hrozně zvědavá+ Autosedačku, přebalovací pult, postýlku... +diktuje rychlobrku+ ...a taky nějakou kolébku. A skříň na oblečení a police na hračky. Co ještě? +nerada by na něco zapomněla+ Zatím to jde, ale bude hůř +ušklíbne se, když si to představí+ No, už jsem nad tím přemýšlela +přikývne+ Ale jestli ti to nevadí, pořešíme to, až se nám to narodí. Jsem tak trochu pověrčivá +a hlavně by nechtěla, aby si to ta osoba tady přečetla dřív, než přijde vhodný čas :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 bře 2017 00:27

Možná je to příznačné, vrátit se ke kořenům zrovna když čekáme rodinu. +přikývne souhlasně+ Dobře, přinesu ti všechny dokumenty, které mám. +usměje se na ni+ Myslím, že to bude takový základ... ostatní věci můžeme dokoupit, až zjistíme, že je potřebujeme. +pousměje se+ Ještě možná nějakou malou vanu? +napadne ho+ To ano, určitě to nechci oznamovat teď hned. +přisvědčí s úsměvem+ Ale když to zatím jde tak dobře, napadlo mě to. +usměje se na ni omluvně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 bře 2017 20:44

Možná jo... až se tě tví potomci jednou zeptají na předky, alespoň jim budeš moct říct o své rodině +usměje se+ No jo, vaničku. A ohrádku +brk bleskově zapisuje+ Co kdybychom si příští týden zašli do Wood & Sons vybrat nějaký nábytek do pokojíčku? +navrhne+ To je skvělé, že tě to napadlo. Tak já ti to tedy řeknu. Je to zatím jenom takový návrh, záleží i na tobě. Myslela jsem, že pokud se nám narodí kluk, kmotrem by mohl být... +prozradí mu to jméno :D - v PMce+ A pokud to bude holčička, měla by to být Vanessa. Ale byla bych ráda, kdyby sis řekl i ty svůj názor +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 bře 2017 09:31

Myslíš, že je to bude zajímat? +usměje se+ To je pravda... i když tu ještě asi nějakou dobu potřebovat nebudeme. +uculí se+ A vlastně kočár na procházky! +vzpomene si ještě+ To bychom mohli, sice máme ještě čas, ale než se to všechno dá dohromady... raději ať to máme hotové teď a pak se nemusíš namáhat. +usměje se na ni+ To je skvělý nápad. +přikývne s úsměvem+ Víceméně ideální. A Vanessa by určitě byla moc ráda. Vlastně je to hezké, ještě před pár let tě chtěla zabít a teď se věříte tolik, že ji chceš udělat kmotrou. +usměje se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 bře 2017 15:05

Určitě bude, dřív nebo později to zajímá každého. Vidíš, i tebe to začalo +uculí se na něj pobaveně+ No právě, nechci to moc dlouho odkládat, nikdy nevíme, jak na tom budu za měsíc nebo za dva. Teď se cítím skvěle +ujistí ho s úsměvem+ Vážně se ti ten nápad líbí? +je celá nadšená, že s těmi kmotry Remus souhlasí+ Jo, Vanessa bude mít určitě radost, vzhledem k tomu, že sama vlastní děti nikdy mít nebude +na okamžik posmutní+ Před pár lety byla ještě zblblá těmi arabskými fanatiky, co jí od malička vymývali mozek nenávistí k templářům a její vlastní rodině +omlouvá ji+ Naštěstí se jim nepovedlo zpřetrhat její kořeny a brzy pochopila, kam skutečně patří. Věřím jí, jsme přece z jednoho lůna +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 bře 2017 23:27

Asi máš pravdu. +uculí se+ Myslím, že každý člověk je povahou originál, ale hodně záleží na tom, k čemu ho rodiče vedou. +přikývne+ Pokud ho povedeme k tomu, že rodina je důležitá, a k zájmu o historii, jistě ho to zajímat bude. +usměje se na ni+ Myslíš, že nebude? Vím že by neměla vzhledem ke svojí víře a postavení, ale ve vašem věku je ještě poměrně brzy říkat nikdy, nebo ne? +pousměje se+ Život se jí může převrátit naruby během pár let... já sám jsem si před takovými deseti lety myslel, že nikdy děti mít nebudu. +pokrčí rameny+ Já vím, kdybych jí nevěřil, nepustil bych ji do našeho domova. +přikývne vážně+ Ale byla to náročná cesta. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 30 bře 2017 11:40

Jak znám tvoji povahu, tak zrovna k tomuhle ho určitě vést budeš +uculí se na něj mile+ No, tady nejde o její víru a postavení. Toho by se kvůli dětem bezpochyby ráda vzdala. Ale... +povzdechne si+ ...je vlkodlačice. A ty vzhledem k přeměnám děti mít nemůžou +alespoň si to myslím :D+ Hodně náročná. Potrestaná je za to dost +přikývne smutně+ Ale cením si její upřímné snahy napravit, co napáchala +usměje se už veseleji+ Víš, co mě napadlo, lásko? Co kdybychom si naplánovali nějaký krátký romantický výlet někam, kde jsme ještě nebyli. Dokud jsem ještě schopná. Myslím, že pak už se hodně dlouho nikam nedostaneme +mrkne na něj+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse