Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 05 bře 2017 02:45

+kouká na ni a oči mu jenom svítí, jak je šťatsná a je moc rád, že tomu tak je, zabalí si polibek do dlaně a prsty ji pohladí po tváři+ Jdeme. +přikývne a jde s ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:03

+ráno se probudí v posteli, natulená skoro u kraje na byronovi, protože sophie se roztahuje přes půl postele a spokojeně spí. uvědomí si co je za den a trochu se uculí, ještě se nehýbe, aby ty svoje dvě paka neprobudila, a jen tak odpočívá a vzpomíná jaký to bylo loni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:06

+spí tam jako vždycky samozřejmě děsně moc elegantně slina mu teče jenom trošičku, pak si mlaskne a vzbudí se+ Ahoj, kokoč. +uculí se+ Jak je? +zeptá se jí a pohladí ji po rameni+ Víš, co je dneska za den?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:13

+uculí se a trochu se k němu přitulí, a dá mu pusu na krk+ Ahoj. Mně je hezky, jak je tobě? +usměje se na něj+ Já vím, co je za den. +zazubí se potichu+ Dneska je apríl, že jo... +zahýbe obočím, stulí se mu v náručí a kouká s ním na malou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:14

No jo, apríl. +uchichtne se+ To bych ti měl něco províst, ale musíme oslavit to, že je tady s náma tenhle prcek už celej rok. A zjevně se jí s náma líbí. +uchichtne se a pohladí malou po vláscích, ale opatrně, aby ji nevzbudil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:17

svážeš mi tkaničky k sobě, jo? +uculí se na něj+ sakra, měla jsem počůrat test, přikreslit tam čárku a tvrdit ti, že budem mít trojčata. +plácne se do čela+ Líbí se jí s náma, že jo? +usměje se na něj+ Nejhezčí je když spí. +pošeptá mu a tiše se směje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:20

Buď to. Nebo já počurám test a budu ti tvrdit, že jsem těhotnej. +zasměje se a dá jí pusu+ Jako, že nedělá žádný výtržnosti, když spí? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:23

to by mě šokovalo. +zazubí se na něj+ Jo, v noci je úplně nejhodnější. +uchichtne se, přitulí se k němu a tu pusu trochu protáhne+ Vzpomínala sem si tu jak se narodila, jak jsi měl vykulený oči, a jak mi ji dali na břicho, úplně malinkou. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:26

No vždyť to bylo jako... jako malej zázrak! +usměje se na ni+ Byla tak maličká ale stejně, vylezla z tebe! Já bych to nevydržel. +svěří se jí děsně moc tajně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:29

je to malej zázrak. +uculí se, protože to řek moc pěkně, a dá mu za to pusu+ No, kdybys musel, tak bys vydržel. +pousměje se+ ono to tělo pak už dělá všechno samo, nejde to moc zastavit. +uculí se+ Ale byl to... hustej zážitek. +usměje se pěkně+ A jsem děsně ráda, že jsi tam byl se mnou, strašně si toho vážím, víš? +pohladí ho prstama po rameni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London