Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:36

No asi jo, kdybych musel. +přikývne+ Já jsem moc rád, že jsi to vydržela, kočko. +usměje se a dá jí pusu+ Pro tebe bych udělal cokoliv, dyť to víš. +usmějre se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:39

No jo, vydržela. +usměje se a oči jí svítí+ Myslím, že to bylo úplně to nejhustší co jsem dokázala. +zazubí se+ ale bez tebe by to bylo daleko těžší. +pousměje se, proplete si s ním prsty a opře si o něj hlavu, aby slyšela, jak mu buší srdce+ Jsem ráda, že jsme se rozhodli ji mít, fakt moc. +pohladí ho po břiše+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:42

To máš asi pravdu. +usměje se a tulí se k ní+ Že jo? Ona je fakt boží. A úžasná a chytrá a občas když na mě koukne, tak jako by do mě úplně viděla. +koukne na ni trochu zaraženě+ Přijde ti to tak tak občas?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:46

Že jo! +vykulí oči+ Někdy mi připadá, že si myslí v hlavě něco děsně chytrýho o mně, jako v Kdopak to mluví. +uculí se+ no... možná... ale to ne, to bych z ní cítila magii. +zavrtí pak hlavou+ Ale děsně chytrá je, někdy mě úplně děsně překvapí. +usměje se+ A taky je boží sledovat jak objevuje svět a nový věci. +uculí se a dá mu pusu do dlane+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:47

Jako, že by mi četla myšlenky? +vykulí na ni oči a trochu ho to vyděsí+ Já si pro jistotu budu kontrolovat, na co myslím. Jen tak pro jistotu, aby neměla... trauma. +koukne na ni omluvně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 21:52

Ne... to ona neumí. +zavrtí hlavou+ Já bych to poznala, to je cítit, když ti někdo leze do hlavy. A ona docela určitě nedovede bejt při nitrozpytu nenápadná. +uculí se+ Myslím, že nemusíš kontrolovat na co myslíš. +uculí se+ Myslíš na prasárny? +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 21:54

No, tak dobře, když to říkáš ty. +usměje se a dá jí pusu+ No joooo tak občas myslím i na prasárny, ale copak si můžu pomoct, když mám tak boží ženu, co? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 22:00

Já to občas trošku zkouším. +přizná se+ Vyšlu k ní malinko magie, jen tak trošku, jen se o ni otřu, jestli něco ucítím, nebo na mě zareaguje. Ale nic necítím. +pousměje se+ Což nemusí nic znamenat, ještě je to mrňous. +uculí se+ No to máš, děsně boží. +zazubí se na něj a políbí ho+ co kdybysme si udělali palačinky ke snídani a naskládali je na sebe jako minidort se svíčkou? +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 22:06

A musíš mi hnedka dát vědět, jak něco ucítíš, jo? +koukne na ni+ Ona určitě bude mít magii. +kývne přesvědčeně+ To by bylo super. +přikývne+ A s ovocem a vůbec, já je usmažím, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 22:08

já ti řeknu. +přikývne+ No, třeba nebude. Obojí by bylo pěkný. +usměje se na něj+ Tak jo, a slepíme je čokoládou, když má narozky. +uculí se, a kouká, jak se Sophie začne převalovat, a pak otevře oči, protře si je a zazubí se, protože je to sluníčko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London