Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 23:13

+nalee si do mísy mlíko a hnedka to tam všechno zamíchá a už má rozpálenej olej na pánvičce+ Tssss. +uculí se na ně+ Jasně, že umí a taky vám to předvede. +zasměje se a naleje těsto na pánev a hnedka jim to ukáže+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 23:17

oo, tak to my se díváme. +zazubí se, a když se mu to povede tak zavýsknou a obě zatleskají, teda sophii musí vicky pomoct, pač jí to ještě úplně netleská+ to máme šikovnýho tátu, co? +uculí se, a vtiskne prckovi pusu do vlásků+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 23:19

To jsem hustej, co? +uculí se a pohodí patkou, když vrátí pánev na sporák a už to smaží jednu za druhou, jen takový menší, aby to zase nebyl obří dort, ale tak akorát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 23:25

+kouká mu pod ruce a přijde jí to hezký, a když nachystají ovoce a věci, posadí sophii do její židle a jde ho obejmout zezadu, vklouzne mu rukama kolem pasu a políbí ho vzadu na krk, přitulí se blíž, a přivoní si k němu+ já tě tak miluju. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 23:26

+usměje se a dodělá ještě pár palačinek+ Je to boží, co? +postrčí k ní talíře s palačnikama+ Nám jsem jich taky pár udělal. +mrkne na ni a otočí se k ní a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 23:32

ty jseš boží. ani nechápu, kde jsem vzala takovou kliku, že tě mám. +pohladí ho nosem na krku, a když se k ní otočí, obejme ho a schová se u něj+ miluju tě každej den víc. +pošeptá mu, a chvilku ho jen tak drží u sebe+ tak... jdem na ten dort. +uculí se, vezme jogurtovej krém a jde slepovat palačinky k sobě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 23:34

Ale jak to, že já jsem zaujal tebe? Ty seš dokonalá, abys věděla. +usměje se a sleduje ji přes rameno, obejme ji kolem pasu a kouká co dělá a usmívá se, jak se mu to líbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 23:39

protože seš nejlepší, moje druhá půlka. +uculí se, trochu se o něj opírá a je jí pěkně+ Ještě s tím druhým prckem chvíli počkáme, jo? +nadhodí najednou, jak jí na to přijdou myšlenky, a pomalu vrší palačinky na sebe, až je z nich dort+ Ještě bych chtěla bejt chvilku takhle. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 23:42

Protože dohromady jsme celý a kompletní. +usměje se a kouká, jak tvoří+ Jak chceš, kočko. Já pro tebe udělám cokoliv. +koukne na ni, že to myslí vážně a fakt cokoli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 23:45

Jo. +usměje se na něj+ došlo mi to až když jsem si tě našla. +uculí se+ Já chci abysme se dohodli, aby to bylo podle nás obou. uděláme kompromis. +zazubí se na něj, opře se zadkem o linku a lehce ho hladí pod trikem, aby cítila jeho kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London