Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2017 22:24

+koukne na něj a musí se pousmát, pač je to byron, že jo, a s tím nemůže bejt nikdy nic moc dlouho trapný+ To nic. +usměje se a dá mu cigáro+ To se stane, je to delikátní orgán, že jo. +uculí se, lehne si k němu, a pomalu kouří, a pak mu dá pusu na rameno, aby nebyl špatnej z toho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2017 22:26

+pousměje se a oplatí jí pusu a chvilku pokuřuje, než se k tomu odhodlá+ Víš, kočko, tady jde o to... ty jsi řekla... Já se bojím, aby se ti něco nestalo. +koukne na ni s obavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2017 22:31

+opírá se mu hlavou o rameno a přemýšlí+ Hm? +vyfoukne kouř a trochu se usměje+ No mně bylo jasný, že to bylo kvůli tomu, co jsem řekla. +přikývne+ Proč by se mi mělo něco stát? +pokrčí rameny+ Se sophií jsem měla dobrý těhotenství, i když nám to nejdřív nešlo. +usměje se do nebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2017 22:32

No jako těhotenství jo, ale ten porod potom, já jsem z toh omálem zešedivěl, kočko. +koukne na ni+ Měl jsem o tebe děsnej strach, že se ti něco stane. Nevím, jak bych to vydržel podruhý.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2017 22:37

+překvapeně si zastrčí cigárko do koutku a překulí se k němu na břicho+ Fakt to bylo tak hrozný? Já jsem... no, moc si z toho nepamatuju, popravdě. až pak to pěkný. Měl jsi mi říct, že to pro tebe bylo tak děsný. +chytne ho za ruku a dá mu pusu do dlaně+ neměla jsem tě nutit tam bejt.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2017 22:40

To je dobře, že si to nepamatuješ, kočko. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Ale já jsem tam chtěl bejt, že jo. Je to moje blbost. +povzdechne si, ale pořád se usmívá+ promiň.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2017 22:43

příroda to má dobře zařízený no. +uculí se+ já si pamatuju, že to bolelo, to jo, ale... +pokrčí rameny a trochu se mu opře tváří do dlaně+ Nemusel bys tam bejt, podruhý. +usměje se+ Mrzí mě, že tě to trápí. +opře se mu bradou na hrudník aby na něj viděla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2017 22:47

Promiň, nechci ti s tím dělat starosti. +usměje se na ni a krásně ji políbí a zůstane tak u ní, čelem se opírá o její čelo+ Mám strach, co když to bude tentokrát horší? +zašeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2017 22:51

Neděláš mi starosti. Seš můj muž. +pousměje se, na chvilku zavře oči a líbá ho, aby věděl, že ho má ráda a že je to všechno dobrý+ měla jsem se tě zeptat, jak ti je. chceš... někam s tím jít, mluvit o tom s nějakým psychologem? nebo se mnou? +uculí se, a je u něj tak blízko, a dotýkají se nosama+ já mám taky strach. +připustí a jen tak u něj potichu je a přemýšlí o tom+ tak bys chtěl... už další nemít? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2017 22:52

+zavrtí hlavou+ Já tě chci hlavně obejmout a bejt u tebe. +obejme ji a přitulí se k ní a nadechuje se jejích vlasů a je rád, že se nezlobí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London