Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 21:35

Jsem tvůj hrdina? +zazubí se na ni a sedne si tam k ní a trochu se culí a pak si stáhne triko, vstane a začne se rozcvičovat jako atlet před skokem do vody+ Voda bude určitě boží +zubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 21:37

Můj největší hrdina. +zazubí se taky, a trochu ho okukuje, když si stahuje triko. zatím si naváže plavky a nasadí si velký sluneční brýle, aby nebylo vidět, jak po něm kouká, děsně se culí+ pocem koťátko, já tě namažu, ať se nespálíš. +přivolá si sophii+ koukej, táta bude asi skákat. +culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 21:40

Já stejně vím, že po mě koukáš, nemůžeš si pomoct, jsem... sexyyy. +zazubí se na ni a ještě několikrát si zapumpuje svalama a pak na ni mrkne, že skočí, zakopne a sletí do vody na placáka, akorát se vynoří a děsně prská vodu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 21:42

to si piš, proto sem si tě vzala. +zazubí se, vezme si Sophii na klín, a jak hodí tlamu do vody, obě se děsně rozesmějou, sophie úplně vesele vřeští smíchy, a vicky ji mezitím nenápadně namaže+ tvůj táta je děsně boží. +pošeptá jí potichu+ co, chceš k němu do vody?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 21:46

+jenom pohodí patkou, aby mu nelezla do očí a doplave ke kraji+ Pojď, pudlíku. Zaplaveme si. +směje se a natáhne se pro malou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 21:49

+jen se culí, jak tam pohazuje patkou, podá mu Sophii do náruče, pomalu, aby si zvykla na vodu, a sedne si na kraj bazénu, udělá jim pár fotek ve vodě a dívá se na ně, jak jsou spolu krásný a jenom její, a drbe robina za ušima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 21:55

Tak pojď. +usměje se a vezme si Sophii, dává pozor, aby si nenalokala a plave s ní sem a tam a pak se na vodě položí na záda a ji si dá na břicho a dělá jí loďku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 21:58

ty seš úplnej pirát moří, koťátko. +směje se a mává jí, jak tam pluje, a sophie dělá zvuky jako náklaďák, a ve vodě se jí moc líbí, šplouchá kolem sebe a culí se. vicky odloží foťák stranou, sundá si brýle a skočí tam k nim, namočí si vlasy a připluje k nim jako žralok+ a já ti potopím koráb. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 22:04

Áááá, jde po nás žralok! +směje se a hnedka plave děsně rychle pryč+ Musíme mu zmizet! +směje se a cáká na Vicky vodu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 22:08

uááá! +směje se a cáká na ně zpátky, aby se malá moc nenalokala+ a už vás máááám. +culí se, byrona kousne do ramene a sophii uchvátí do náruče a šimrá ji+ musíte mě vzít do posádky, nebo vás sežeruuu. +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house