Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 05 čer 2017 22:27

wow :D
Viděl jsem Siriusovu dceru, když se narodila, ale Meg nám ji moudře nepůjčila... +usměje se+ Ale jinak jsem s takhle malými dětmi neměl příležitost přijít do styku. +zavrtí hlavou+ Jen s o pár let staršími, když už umí chodit a podobně. +prohlíží si kočáry+ Určitě bychom měli vybrat nějaký s terénními koly... ať se při procházkách nemusíme omezovat na asfaltky. +poznamená+ Moc se mi nelíbí ty modely, kde je jedno dítě výš než druhé, je to... zvláštní. +zasměje se+ Ale asi by na sebe měli vidět? +poškrábe se na bradě nejistě+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 06 čer 2017 11:00

Tak to jsem zvědavá, jak se budeš tvářit na ty naše drobečky. Jestlipak se nebudeš bát vzít si je do rukou +uculí se na něj mile+ Terénní kočárek? +rozesměje se, až se po ní ohlédne pár lidí+ Ty jsi velice praktický člověk, Remusi +usměje se na něj pobaveně+ Především bychom na ně měli vidět my +hned zavrhne varianty typu nákupní vozík, vláček a heč, já jsem vejš :D + Mně se líbí tahle klasika... je pevný a stabilní +ukáže na ty dva kočárky vedle sebe - třetí zespodu+ anebo tenhle +první nahoře+ Ten má i přenosnou korbičku (nebo jak se tomu nadává:D) a dá se nastavit oběma směry +prohlíží si oba kočárky ze všech stran a nemůže se rozhodnout+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 06 čer 2017 23:52

Budu se to muset naučit, přece je nenechám na starost jen tobě. +uculí se na ni+ Měl by mít alespoň terénní kola, aby se s ním dalo jezdit třeba k lesu, a ne jen na cestách. +usměje se+ Ten je opravdu dobrý... +souhlasí s tím třetím zespodu+ Ale ty vyndavací sedačky jsou asi praktičtější, dá se v nich dítě odnést i domů, nebo třeba chvilku přenést. +vyzkouší si s ním popojet a jak fungují brzdy a odpružení+ Ten se mi asi zdá lepší. A připomíná mi, že potřebujeme sedačky do auta...
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 čer 2017 19:29

A budeš je i přebalovat? +mrkne na něj zvědavě+ Jo, máš pravdu, tenhle je opravdu lepší, že se to dá i přenášet. A kolečka se zdají být bytelná, s tím budeme moct jezdit i po lese +uculí se+ Navíc je to japonský výrobek a Japonci mají všechno perfektně vykoumaný +dodá se smíchem+ Budeš to umět řídit? +s úsměvem ho sleduje, jak si zkouší kočárek+ Takže vezmeme tenhle +rozhodne se nakonec a pak ještě vyberou nějaké bezpečné autosedačky, zaplatí a nechají si to přivést domů rozvážkovou službou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 09 čer 2017 00:15

To asi budu muset, zvlášť, když budou dvě. +uculí se+ Přece nebude jedno plakat jen proto, že se ty věnuješ druhému. +usměje se+ Snad ano, nemělo by to být tak těžké. Je poměrně lehký. +uculí se+ Souhlasím, ten vypadá nejlépe. +přikývne a ještě se prodavače vyptá na pár technických detailů, a nechá si předvést, jak se to rozloží+ To by se nám mělo vejít i do auta. +usoudí spokojeně+ Tak... co ještě budeme potřebovat? +usměje se na ni tázavě+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 čer 2017 19:56

To jsem na tebe zvědavá +popichuje ho, ale je rozhodnutá ho pokud možno od přebalování trvale osvobodit, to není práce pro chlapy :D. Prodavač jim k tomuto duo kočárku nabídne jako bonus variantu dvou samostatných kočárků, do kterých si můžou ty vyndávací sedačky vložit jednotlivě, aby měl každý svůj kočárek, až půjdou spolu na procházku, z čehož je Styx úplně na větvi+ No, já myslím, že máme už skoro všechno +nakoukne do seznamu+ Zbývají nám už jenom postýlky +zamíří do oddělení s dětským nábytkem a rozhlíží se, která by se jim líbila+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 čer 2017 01:55

Já na sebe taky. +uculí se+ Tys někdy přebalovala takhle malé děti+ Tedy... +prohlíží si ten bonus+ to jsou ale vymoženosti... +zavrtí překvapeně hlavou+ Asi je opravdu jednodušší tlačit je zvlášť. +zasměje se a zaplatí+ Ani jsem nečekal, že to všechno zvládneme takhle rychle... +pochvaluje si+ Asi bych vybral nějaké, které porostou s nimi. Později jim jen sundáme ty postranice a budou v nich moct spát třeba do pěti let. +usměje se+ A chtěla bys jednotlivé, nebo pro dvojčata? +prohlíží si to tam+

http://www.twin-pregnancy-and-beyond.co ... ib-bed.jpg
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 čer 2017 23:26

Ne, ještě jsem neměla příležitost +zavrtí hlavou s úsměvem+ Tohle bude moje premiéra. Od příštího měsíce bych chtěla začít chodit do kurzu pro nastávající maminky, kde mě všechno naučí +obhlíží ty spojené postýlky+ Zajímavé... ale lepší by byly jednotlivé. Aby se mrňouskové navzájem nebudili +líbí se jí tam takové ty rostoucí, co mají i přebalovací pult a spoustu šuplíků+
https://cdn.bydleni.com/rimport/jv/1603/kaf1.jpg
http://www.homeincube.cz/wp-content/upl ... stylka.jpg
+vyberou si, zaplatí a taky si to nechají poslat+ Už mě to nakupování docela zmáhá +přizná se a prohne se unaveně v zádech+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 čer 2017 00:39

Takže to alespoň bude premiéra pro nás oba. +uculí se+ To je docela šikovné, že takové kurzy existují... to je takové to jak tě tam učí dýchat při porodu? +zajímá se+ Ale později by se zase alespoň zabavili a nemuseli bychom hned vstávat. +zasměje se+ Tohle je ale praktické... +obhlíží ty pulty na přebalování+ Tak dobře, a v neutrálních barvách. +odsouhlasí je a dojde zaplatit+ Chceš se někde posadit a odpočinout si, nebo bys radši už vyrazila domů? +usměje se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 čer 2017 20:07

Jo, ty kurzy jsou taková kompletní příprava na porod. Jak poznat, že už to začalo, nácviky tlačení a dýchání, ale taky péče o novorozence, jak s ním správně zacházet, prostě všechno. Kurzy jsou pro oba rodiče, tak jestli chceš, můžeme tam jít spolu +mrkne na něj vesele+ Abych řekla pravdu, radši už bych šla domů. Už se těším, až se natáhnu a odpočinu si. Snad jsme sehnali všechno, co potřebujeme.
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri