Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 19 zář 2017 20:38

Dobře, připravím to a rozešleme pozvánky přátelům. Myslím, že Vanessa se s ním ještě nesetkala... +fakt si už nevzpomínám:)+ ...tak to bude možná veselé +uculí se+ To máš sice pravdu +s tou Vanessou+ ale před pár lety bys ani do mně, do bojovnice, smrtijedky a templářky, taky neřekl, že budu jednou vzornou maminkou dvou dětí +zasměje se pobaveně+ Meg a Sirius by byli ideální opatrovníci, jsem o tom přesvědčená +já to taky nevím, ale jsem si jistá, že pokud by Sirius hledal opatrovníka, stopro by oslovil Remuse:D+ Na druhou stranu někde hluboko cítím, že Vanessa by se v případě naší smrti dobrovolně vzdala svého dosavadního způsobu života, aby mohla vychovat naše děti. Zůstalo by to v rodině, je to její vlastní krev, a sama svoje děti mít nikdy nebude +odloží hrací figurku, protože se nemůže soustředit na hru, jak probírají tak vážnou věc+ Dej mi čas, prosím, abych si to pořádně rozmyslela, co bude pro naše děti nejlepší +chytne ho za ruku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 19 zář 2017 21:47

on by to nejspíš poznal, má dar cítit magický podpis. +usměje se+ Ne, ale věděl jsem, že pokud by na to došlo, byla bys výborná. +uculí se+ Tak se jí můžeme zeptat, a nechat to rozhodnutí na ní. +navrhne+ Otázka je jestli by jí to ukončení kariéry stejně hladce prošlo u jejích zaměstnavatelů. +pousměje se a stiskne jí dlaň+ nemusíme to vyřešit hned. Jsou teprve pár dní staří. +zasměje se, aby zahnal vážnost toho tématu+ Osud má svůj způsob, jak věci vyřešit. +usměje se na ni konejšivě+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 20 zář 2017 10:21

Chápu, že možná o ní ještě pořád pochybuješ, vzhledem k její minulosti a k tomu, čím je. Ale já jí věřím a bez váhání bych ji svěřila naše děti. Dobře, tak si s ní o tom promluvíme a pak se rozhodneme. Je ještě dost času, nechystáme se umřít +odlehčí to nakonec žertem+ Víš, že už se moc těším na ten kouzelnický křest našich zlatíček? Hrozně by mě zajímalo, jestli budou mít jednou magii. Myslíš, že by to Amon poznal už teď? +najednou se z chůvičky ozve krátké zaplakání některého z miminek a Styx okamžitě vystřelí z gauče do pokojíčku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 zář 2017 13:53

Nemám pochybnosti ohledně toho, jestli by to zvládla a vychovala je dobře. +připustí+ Spíš si myslím, že toho, co dělá, se nedá tak snadno nechat. A i když vy dvě spolu vycházíte, pořád stojíte na opačných stranách. Myslíš, že by se jejím nadřízeným líbilo, kdyby začala vychovávat dvě templářské děti? +ztiší trochu hlas+ Jak se ostatně k jejich narození staví? +zeptá se opatrně+ chápu, že mi nemůžeš říct mnoho. +dodá s úsměvem+ Mají celkem vysokou pravděpodobnost, když oba kouzlíme. +pousměje se+ Možná ano, fyzicky se schoposti projeví až později, ale hodně citliví kouzelníci by to mohli rozeznat. +přikývne, a jen kouká, jak vyrazila+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 zář 2017 19:19

To by se jim jistě nelíbilo, ale to by nesměli zjistit, že jsou to templářské děti-... Och, bože! +vykřikne vyděšeně, když jí to dojde+ Máš pravdu. Na to jsem vůbec nepomyslela. Je to příliš riskantní +uzná nakonec+ Jak to myslíš, že jak se k tomu staví? +trošku nerozumí otázce+ No je z prcků úplně hotová a je z ní pyšná teta a je šťastná, že náš rod pokračuje +referuje mu+ Amon by to asi poznal, ten ví všechno. Ale vlastně... +zamyslí se nad tím+ asi to ani nechci vědět dopředu. Až přijde jejich čas, tak se to dozvíme +usměje se+ Nějak jsem při té hře ztratila pojem o čase +zasměje se potichu a zatím jen tiše pozoruje probouzející se prcky v postýlce+ Jsou nádherní, viď? Jak jenom se mohly ty naše geny tak dokonale namíchat? +uchichtne se+

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 zář 2017 22:05

vím, že nerada myslíš na to, co se stalo tvým rodičům, ale ti si také mysleli, že jsou v bezpečí. +vezme ji kolem ramen, aby ji nevyděsil víc+ Myslel jsem, jak se k tomu staví tvůj řád? +řekne tiše+ Samozřejmě jsou ještě maličcí, ale rád bych případně věděl o tom, jestli s nimi mají nějaké plány. O Vanessu strach nemám. +pousměje se+ Necháme se překvapit, stejně jako s pohlavím. +souhlasí+ Fascinuje mě, jak jsou stejní a přitom každý jiný. +uculí se, a pošimrá chlapečka na břiše+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 zář 2017 20:19

Máš pravdu. Jako vždy +políbí ho něžně+ Zeptáme se tedy Meg a Siriuse, jestli by se toho ujali +rozhodne se nakonec rozumem+ Aha, myslíš, jestli bude řád chtít, aby z našich dětí byli jednou templářští rytíři? Na to v tuto chvíli neznám odpověď. Samozřejmě tento titul se v naší rodině dědí už po staletí, takže je předpoklad, že Nicolas s Isabellou, nebo alespoň jeden z nich, budou možná v rodové tradici pokračovat. Být v řádu však není povinnost. Nikdo je do toho nutit nebude. Bude záležet jenom na nich, jakou cestou se dají, až dospějí. Navíc ty jakožto otec budeš taky do toho co mluvit +ujistí ho s úsměvem+ Mne zase fascinuje, jak mají z nás obou něco a každý to má namíchané jinak +zasměje se a vezme si na ruce holčičku+ Tak pojď, princezno. Půjdeme se najíst, než spustíte křik +chlapeček neúnavně mrská ručkama a nožkama, jak ho Remus šimrá a kouká na něj krásnýma šedomodrýma očkama+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 zář 2017 00:01

Počkej, nechtěl jsem tu myšlenku úplně shodit ze stolu. +usměje se+ Vím, že by Vanessa odvedla dobrou práci. Jen si myslím, že bychom se měli nejdřív zeptat, nejspíš tu situaci nejlíp posoudí ona sama. +pokrčí rameny+ Ano, tak to myslím. +přikývne+ Nikdy jsme o tom spolu moc detailně nemluvili, ale jsem rád, že je ta volba odsunutá až na jejich dospělost. Nejsem proti tomu, co řád dělá, ale to nebezpečí by měli zvážit sami. +usměje se uspokojeně+ A když jsme u toho... jak moc si myslíš, že jsou v nebezpečí? +podívá se na ni a vezme si Nicolase, aby ho pochoval, než přijde na řadu+ Vycházím z toho, co se stalo tvým rodičům... a koneckonců i tebe unesli a není to tak dávno. +opře se o přebalovací pult+ Vím, že situace je teď jiná, prý dokonce spolupracují s Amonem. +pousměje se, ale to je možná asi tajný :D+ Myslíš, že bychom měli přijmout nějaká větší bezpečnostní opatření? +zajímá se klidně, jen tak teoretizuje+ To máš pravdu, jsem zvědavý, jací budou, až se začnou projevovat jejich povahy. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 zář 2017 20:15

+povzdechne si unaveně+ Radši toto téma odložíme na jindy, prosím +sama už neví, čí je :D+ Musíme si nejdřív zjistit, co bude pro děti nejlepší +uzavře to+ Myslím, že žádné nebezpečí od nepřátelského řádu jim nehrozí, probírala jsem to s Vanessou. Díky ní si asasíni myslí, že jsem dávno mrtvá. Hraje svoji roli dvojího agenta velice přesvědčivě. Takže se nemusíš bát, lásko. Nikdy bychom nedopustily, aby se dvojčatům něco stalo +ujistí ho s úsměvem+ Navíc prý poslední dobou asasíni poprvé v historii obrací svoji pozornost od templářů jiným směrem, vzhledem k současné situaci ve světě +dodá s potěšením+ Takže můžeme být naprosto klidní, jsme v bezpečí. A kdyby i nedejmerlin něco hrozilo, Vanessa by nás včas varovala. Je to k nezaplacení, že máme v jejich řadách špióna +nakrmí děti, zatím jde s nimi všechno bez větších problémů+ Tak to jsem taky děsně zvědavá, po kom z nás zdědí povahu. Doufám, že oba ji budou mít po tobě +zasměje se vesele+ Pomůžeš mi vykoupat děti, prosím?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 zář 2017 20:48

Tak dobře. +souhlasí+ Koneckonců, opravdu se teď nechystáme umřít. +uculí se+ To jsem rád. +usměje se+ V tomhle ohledu naprosto věřím tvému úsudku. +opře si chlapce o rameno a lehce ho pohupuje, a pak si s ní děti vymění+ Jistě, kdo půjde první? +zasměje se, odloží malou do postýlky a zatím vytáhne dětskou vanu a naplní ji kouzlem teplou vodou+ V pondělí se budu muset jít podívat do práce. +zavolá z koupelny a trochu nejistě zkouší teplotu+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse