Bea: Máš pravdu, řekla bych, že většina chlapů tak nějak instinktivně nechává péči o takhle malé děti na ženě, jakoby se těch miminek báli +uculí se+ Jsem ráda, že Remus se k tomu postavil otcovsky hrdinsky +nechá si pro sebe, že je dokonce i přebaluje, aby ho před Beou případně neztrapnila
+ Taky jsem strašně moc zvědavá, kam je klobouk zařadí, až přijde jejich čas. Ale to je ještě daleko +mávne rukou+
Zuzka: Ty umíš běhat ve šteklích? Tak to mámu opravdu nezapřeš +mrkne pobaveně na Beu+ Jasněže zabalím i pro Kristiána. Všechno, co tady nesníte, ti dám do krabice sebou +mrkne na ni se smíchem, ale pak kouká, jak se vzduchem začne vznášet sklenka s džusem. Koukne na Beu, jestli to ona, ale pak si všimne, že to kouzlo ovládá Zuzka+ Co to…? +kouká nevěřícně ze Zuzky na sklenici a zase zpátky, protože samozřejmě ví, že Zuzka je mudla+ No to bylo vážně skvělé! +zatleská jí uznale+ Jak to, že umíš kouzlit? +otočí se překvapeně na Beu+
Remus: +pobaveně sleduje Remuse, jak obětavě ujídá věneček
+ Tak třeba jeden bude ve Zmijozelu a druhý v Bradavicích +uculí se a ani netuší, jakou teď vyslovila pravdivou věštbu
+ Přinesu vám je ukázat, za chvíli jsem zpátky +zvedne se a jde do pokojíčku pro děti+ Neměl jsi tam hosty nechávat osamotě, je to neslušné +poznamená na schodech – pro dobrotu na žebrotu
– ale nakonec je ráda, že jí s prckama pomůže+
Bea a Zuzka: Tak dámy, tady jsou ty naše rodinné poklady +ukáže jim pyšně jejich děti a položí je na deku+ Tohle je náš syn Nicolas… a tohle naše princezna Isabella +a prckové zvědavě koukají, že jaké nové tváře se to tam objevily+
https://i.pinimg.com/736x/a5/94/e2/a594 ... babies.jpg