Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2017 23:14

nezlobíš seaaaahhhh... +začne, ale už nedokončí, protože je ještě celá hodně rozcitlivělá a on přesně ví kam šáhnout, aby se celá rozklepala+ bože, to je... +sevře ten sloupek, u kterýho je přivázaná a má pocit, že asi exploduje, nebo možná omdlí, a cítí, jak jí najíždí ta vlna jako na horský dráze+ opovaž se přestat... +vydechne, a musí zavřít oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2017 23:15

A co uděláš, když přestanu? +zasměje se+ Stejně tě mám v hrsti, přivázanou. +šeptá tak svůdně a kouká na ni, protože se teď chce dívat, jak se udělá a v klíně jí kouzlí prstama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2017 23:22

asi budu muset ojet prostěradlo, a to bude děsně nedůstojný. +zazubí se na něj+ máš mě v hrsti... +vydechne a krouží boky proti němu+ můžeš si dělat co chceš. +zasténá, a už cítí, že jí chybí jen trošičku, na těle jí vystupuje pot, vlasy se jí lepí k čelu+ já už... už... už... +zavzdychá, ještě dvakrát přirazí k jeho prstům a pak se přes ni přežene naprosto dokonalej, prudkej a intenzivní orgasmus, že přestane vnímat úplně všechno, a najednou je všude mokro, nejvíc na jeho ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2017 23:24

No neboj, to bych ti nikdy neudělal. +zasměje se a sleduje ji, uchváceně a okouzleně, jak sebou zmítá a jak se kolem něj svírá a pak z ní vytáhne ruku a přivoní si k ní, pousměje se a olízne její prsty+ Dokonalá....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2017 23:34

nějak nemůže mluvit,když se přestane svíjet, zůstane jen tak rozcapeně ležet a prudce oddychuje, pak pomalu otevře oči a uculí se na něj+ to. bylo. neskutečný. +vydechne a pomalu dá nohy k sobě, v klíně jí ještě tak poškubává+ máš se mnou dost práce. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2017 23:36

+jen se culí a kouká na ni, jak je udýchaná a jak má červený tváře+ To je moje oblíbená práce. +usměje se a skloní se, aby ji políbil a při tom polibku jí rozváže ruce a pohladí po zápěstí, aby ji to nebolelo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2017 23:40

+skoro ji nebolí, nebo to přinejmenším ani nevnímá, protože v ní ještě doznívá všechno to boží, a tak dlouze, krásně ho políbí+ dík, že ti nevadí, kolik toho požaduju. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2017 23:43

+zasměje se a zavrtí hlavou+ Mě to vůbec nevadí, kočko. +mrkne na ni+ Naopak je to super a ty jsi dokonalá+ Sdělí jí s jistotou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2017 23:44

ty jseš dokonalej. +uculí se+ a kdybys to náhodou chtěl taky třikrát za sebou, tak si řekni jo. +zazubí se, obejme ho kolem pasu a přitulí k sobě, aby ho pomazlila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2017 23:47

+zasměje se+ Já si kdyžtak řeknu, ale obávám se, že u mě to zas tak nepujde. My kluci to máme trochu jinak. +zasměje se a zlíbá ji+ Já tě miluju. A promiň, že se pořád opakuju. +usměje se na ni omluvně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London