Lektvaristický přístěnek

Moderátor: Victoria

Re: Lektvaristický přístěnek

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 22:24

Jasně. +usměje se, a trochu se o něj otře, jen trošku, a dá mu pusu na krk, aby si užili tu malinkou chvilku+ já udělám tousty. +navrhne a vyndá toastovej chleba+ mám takovej nápad, co s tím snem. +začne opatrně a nacpe toasty do přístroje+ no... ale nebude se ti líbit. +poznamená+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 22:30

Super. +usměje se a přikývne a dá si pánev na sporák a rozpálí ji a nachystá si slaninu a okoření ji+ Jo? +koukne na ni+ A copak, +dává slaninu opatrně na pánev+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 22:34

+začne krájet ovoce, aby měla sophie taky něco zdravýho, a dává ho na misku+ no... +leze to z ní pomaličku+ já si s tím nevím moc rady. přečetla jsem všechno, co tu na to téma mám, ale... prostě nevim. +krájí na menší a menší kousky, jak je napjatá+ no... asi s tím potřebuju trochu pomoct. od někoho kdo se v tom vyzná víc než já. +odkašle si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 22:35

Mno? +vezme si obracečku a kouká na ni, jak mluví a začne klepat obracečkou do linkya ani mu nedochází, že to dělá, protože má takovou neblahou předtuchu+ A kdo by to jako měl být, +zeptá se jí a klepe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 22:38

+koukne očkem po Sophii, jak běhá kolem stolu a zaklíná židle+ no... +setřepe ovoce z prkýnka do misky a děsně soustředěně vyklepne dvě vajíčka do hrnku, a když zamumlá "Jade" ani to skoro není slyšet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 22:42

+kouká na ni a prakticky jí to jméno vyčte ze rtů, i když je skoro nevidí a spadne mu obracečka a otočí se k pánvi+ No jo. +zamumlá a začne tu slaninu otáčet prstama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 22:45

no... a co si o tom myslíš? +zeptá se potichu, aby je Sophie neslyšela+ spálíš se... +zamračí se, podá mu obracečku a chytne ho za ruku, aby si něco neudělal+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 22:47

+vezme si od ní obracečku, chytne ji za ruku a zase začne klepat+ No, nelíbí se mi to. +koukne na ni+ Určitě se můžeš zeptat ještě někoho jinýho, nebo ne? +koukne na ni prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 22:51

jo, ptala jsem se Chrise... ale ten neví o nic víc jak já. A jednoho profesora z tý školy, kam jsem chodila, ale neuměl mi poradit. víš, v týhle oblasti... každej člověk má jinou mysl, a on zná tu moji, jak přemejšlím, a to je velká výhoda. +řekne+ Ale jo, budu to zkoušet ještě jinde. +přikývne a osolí ty vajíčka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 22:54

+poočku na ni a kouká a není moc rád, ale jinej nápad taky nemá, nakonec odloží klepačku, teda obracečku a dojde k ní+ Já se o tebe bojím, když jsi s ním. +pohladí ji po ruce+ Já vím, že se o sebe umíš postarat, ale s ním se bojím.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house