Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 13 čer 2017 20:42

Tak dobře, doma mi řekni, kdy to je, ať si to napíšu do kalendáře. Něco takového se určitě bude hodit. +usměje se na ni a zbylé tašky si zmenší do kapes+ Tak půjdeme, taky jsem docela uchozený. +souhlasí, a než se dojdou někam přemístit, koupí jim domů pár zákusků, na odpoledne k čaji, aby si doma udělali pohodu+ Můžeme? +chytne ji za ruku, aby je přemístil+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 čer 2017 21:37

Jú, super! +políbí ho, má radost, když jí slíbí, že tam půjdou spolu. Chytne se ho a přemístí se spolu domů+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 říj 2017 18:58

viewtopic.php?f=218&t=2126&p=57054#p57054

hlavně se nepřetáhni, tvoje tělo muselo zvládnout hodně během těhotenství, musíš mu dát čas se z toho vzpamatovat. +usměje se na ni pěkně+ To ano, vlastně máme výhodu, že nám obě děti budou růst stejně... takže zvládnou podobné věci ve stejnou dobu. Nebudeme se muset přizpůsobovat dvěma různě starým dětem. +uculí se, a když dobojuje s nosítkem, pyšně se usměje, to ještě neví, že je zákeřně pozorován+ Oh, už jste tu. +odkašle si, když je uvidí, a zacvakne si do nosítka syna+ Jeden, dva, tři, čtyři... +spočítá lidské účastníky a rozhlídne se po čtyřnohých+ vypadá to, že jsme všichni. +usměje se, a vydá se na cestu, Nickovi ještě nasadí lehkou čepici, aby mu nesvítilo do očí+ není na tebe moc těžká? +zajímá se, a zamíří k lesu, aby šli ve stínu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 říj 2017 18:59

+Belle nasadí klobouček a vyrazí svižným krokem za Remusem, natěšená, že se konečně dostala taky trochu na vzduch od toho věčného kolotoče kolem dětí+ Ne, v pohodě... já jsem taky vyvážená +ukáže s úculem na svá objemná prsa. Romulus běží daleko vepředu a ve vysoké trávě ho není skoro ani vidět+ Tak tudy chodíte na procházky? Žije tady nějaká zvěř? +kochá se cestou po okolí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 říj 2017 18:59

toho si nemůžu nevšimnout. +uculí se na ni+ Ta drobná zvěř se před Romulusem většinou schová, ale občas nějakého hlodavce trochu prožene. +usměje se+ Ale nikdy jsem tu nenarazil na nic zvlášť nebezpečného, jinak bych sem s dětmi nešel. +usměje se a pozoruje, jak se Nick rozhlíží po okolí a všechno se zájmem sleduje, Romuluse nechá běžet vepředu, a občas ji cestou pohladí kolem pasu, nebo po ruce, protože cesta je široká a klidně můžou jít vedle sebe+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 říj 2017 19:00

Líbí se ti to? +dobírá si ho se smíchem+ Já myslela, jestli tady žijou srnky a další typická lesní zvěř +zpomalí, zacloní si oči proti slunci a prohlíží si přírodu národního parku+ Je tady opravdu nádherně. Koukej, i prckům se tady líbí, nemají ani myšlenky na spaní +uculí se a dožene Remuse+ Co ta tvoje kolegyně z práce... ta Jenny... mohl bys ji někdy konečně pozvat k nám +navrhne odvážně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 říj 2017 19:00

nemůžu si stěžovat. +zasměje se, a vtiskne jí polibek na tvář, musí se trochu natáhnout, aby nepřimáčkl Nicka+ Jestli ano, dávají si pozor a ještě jsem je neviděl. +usměje se, beze spěchu se prochází pod stromy a vdechuje vlhký lesní vzduch+ Jenny? +podívá se na ni překvapeně+ Jestli chceš, řeknu jí, nechtěl jsem tě s dětmi zatěžovat návštěvou. +usměje se+ Určitě ráda přijde... zítra se jí v ptáci zeptám. +přikývne, a potěší ho, že to navrhla+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 říj 2017 19:01

Děti už nejsou tak mrňavé, klidně ať se staví +přikývne a koukne na něj s úsměvem, jak ho to potěšilo a je ráda, že mu tím udělala radost. Vycházkovou chůzí dojdou až k jezírku, skrytému ve skalách+ Waw, to jsem netušila, že za humny máme takovou pohádkovou krajinu +s otevřenou pusou se kochá tou divokou krásou+ Čím to je, že ty skály mají takové netypické barvy? Vždycky jsem myslela, že kámen je jenom šedivý +dvojčata taky otáčejí hlavičky po okolí, jako by tomu rozuměly+

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 říj 2017 21:43

Jsem rád, že se tvoje pochybnosti ohledně Jenny vyjasnily. +usměje se jen, a pomůže jí zdolat posledních pár větších kamenů, než dojdou k jezírku+ Je tu krásně, že? +rozhlédne se s úsměvem+ Nejspíš to bude jejich složením, každý kámen má jiný poměr minerálů a prvků, tak chytá na slunci jinou barvu. +pokrčí rameny, a přidrží Nicka, aby nevypdl z nosítka, jak se usilovně otáčí+ můžeme si tu odpočinout. +navrhne+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 30 říj 2017 22:09

O tobě nebudu pochybovat nikdy, Vlčku +políbí ho něžně na tvář, protože mu bezmezně věří+ Aha, ty pestrobarevné skály vypadají opravdu nádherně. Nikde jsem ještě nic takového neviděla, jenom tady v Karijini. Žijeme v pohádkové zemi +uculí se+ Dobrý nápad +rozprostře do trávy velkou deku, vyndá Bellu z nosítka na podložku a pak i Nicka. Položí ho vedle sestřičky a oba se hned začnou akčně snažit překulovat+ Tak co vy dva... ještě se vám nechce spát? +usmívá se na dvojčata, že jsou tak čilí+ Máš hlad, zlato? +zeptá se Remuse a začne lovit v batohu svačinu+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri