Jak různě? +uculí se na ni a pomalu se kutá k ní pod peřinu a snaží se dostat k ní+ Pročpak se schováváš, jezinko jedna? +zasměje se a přitulí ji k sobě+
aby mě nikdo neviděl. +uculí se, a pustí ho tam na kousek, do tepla a tmy k sobě, a jen jí tam svítí oči+ občas mám chuť na holku, ale to zase přejde. +pousměje se a vleze si do jeho náruče, pač tam je nejlíp a nikdo na ni nemůže+
+děsně moc, ale děsně moc se rozculí a obejme ji a přitulí k sobě+ Na holku, jo, +uchichtne se+ No to přece není takovej problém, no ne? +namítne a pokukuje po ní+ Kdyby jsi moc chtěla...
no to já nevím, jestli je nebo není. +uculí se+ je to nevěra, že jo. +pokrčí rameny+ já to zase překonám, neboj. +zasměje se a tulí se k němu úplně těsně a pěkně+ není to nic zásadního. +zazubí se+
Je? kdybych se mohl koukat, tak to nevěra není, ne? +uculuje se+ Já ti v ničem takovém nebráním, víš? +pousměje se a pěkně ji políbí+ Jak chceš, kočko.
Já vím, že nebráníš. moje svědomí mi brání, víš? +usměje se na něj, zavře oči a políbí ho+ a ty by ses chtěl dívat? tenkrát s angie to moc dobře nedopadlo. +uculí se trošku+
Já vím, že nedopadlo, promiň. +pousměje se omluvně+ Ale jsme starší, že jo, dsopělejší, tak by to teď mohlo dopadnout jinak. +zazubí se na ni+ Já si pamatuju,. jak ses pro mě rozdvojila. +uchichtne se+ Ale to asi není to, co chceš.
ty se neomlouvej. +zarazí ho rázně+ to byla jenom moje chyba. +pousměje se a schová mu pusu mezi klíční kosti+ myslíš? já mám trochu strach. že to zase nezvládnu. +usměje se+ jo? to se ti líbilo? +zazubí se+ někdy to můžu zopakovat... +zahýbe obočím+ ale sama se sebou se muchlovat, to by bylo divný. +připustí+
+taky vykulí oči, a snaží se si to představit+ to by... já nevim, to by bylo děsně zvláštní? +zazubí se a překulí se na záda+ ty si umíš představit bejt holka? +koukne na něj vesele+