Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 22:42

Jseš si jistá, že ho radši nenecháme umřít, když tak krákorá? +mrkne na Vanessku a směje se jak cvok+ Jó! +vytasí do vzduchu vítězně zaťatou pěst+ Díky Poseidónovi jsme zachránili plavčíka! +plácne si s Van spokojeně, jak jsou šikovný+ A mořská bestie je taky skolená. +pochlubí se a jakože si otírá dřevěnej meč od krve+ A země na obzoru! +zahledí se na obzor+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 22:50

Přece by ste mě nemohli nechat umřít, kdo by vám spouštěl kotvu a tahal plachyt, co? vy dvě komtesy asi ne. +zasměje se a vyskočí na nohy+ Země na obzoru! +kouká na obzor+ Je to ona! Je tam bájný hrad s ještě bájnějším drakem, kterýho musíme přemoct! Jsou tu mělčiny! +hlásí+ Vyhazuju kotvu+ taky to hned udělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 23:06

Má pravdu kapitánko, potřebujem ho, abysme si nezničily manikúru. +povzdychne si truchlivě, a v nestřeženým okamžiku Byronovi šeptem sdělí, jak to Jeefes nachystal+ Vylodit! +zavelí, pomůže Vanessce z lodi a ta už běží k hradu a brala by ho ztečí, tak Vici honem vyčaruje jakous takous iluzi dračí hlavy v okně věže, i s ohněm v tlamě a kouřem z nozder a hurónským řevem+ Na, tady máš meč. +strčí Byronovi taky jeden dřevěnej a běží za Van, která už se snaží vylízt po žebříku do hradu a moc jí to nejde+ Ať do něj moc neseká, nemůžu vytvořit nic moc fyzickýho. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 23:14

Na ztééééč! +ječí a mává mečem od Vici, pomůže Van nahoru a posadí si ji na ramena, aby měla lepší rozmach a párkrát dostane po hlavě mečem, tak draka radši zapíchne, než bude úplně blbej+ Vítězství! +zajásá+ Slavné vítězství, kapitánko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 23:24

+dračí hlavu efektně upadne a skoulí se z věže, a při dopadu na zem se rozpadne na prach+ Hurááá! Hrad je náš! Musíme vyvěsit naši vlajku! +zaraduje se Vici a Vanesska taky nadšeně křičí a mydlí do Byrona jak do válečnýho bubnu+ Ticho, ticho! +okřikne je Vici, a když se odmlčí, uslyší zezadu řehtat koně+ Myslím, že jsme našli i rukojmí. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 23:31

+útrpně snáší rány od kapitánky, kterou ovšem v zápětí postaví na zem a raduje se s nima a hned instaluje vlajku na stožár+ Ty jo! +vykulí oči+ Co to může bejt? Myslíte, že to je ten rukojmí. +dělá, že jakože neví, co tam je+ Budeš ho muset najít, kapitánko, vypadá to, že je někde uvězněnej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 00:01

Poník! +zasvítí Vanessce oči a honem se žene za hlasem přes provazovej most a po klouzačce až za hrad, kde je uvázanej ukázkovej sněhobílej poník, Vici se taky sklouzne na klouzačce a jde jí pomoct na něj vylízt+ No teda! Zachránili jsme rukojmí! +raduje se, vysadí ji nahoru, odváže lano a vodí ji tam na poníkovi kolem hradu.+ Tak co, líbí? +usměje se na Vanessku, který svítěj očka, drží se poníka za hřívu a směje se na celou zahradu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 00:07

+jde za nima a houpe se na provazovým mostě a nakonec se na něj pověsí hlavou dolů+ Já jsem betmen! +zahuláká+ A zachránil jsem poníka. +zamává tam rukama a pak seskočí dolů, tak, že se mu podaří přistát na nohách, přiběhne k Vici+ Já se chci taky svíst! Já jsem ho taky zachraňoval. +škemrá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 00:12

+směje se, když tam Byron tak visí, a říká si, že ho někdy musí takhle pověsit a políbit jak ve Spidermanovi, ovšem Van se myšlenky sdílení svýho zvířátka moc nelíbí+ To je můj poník! +vystrčí na něj bojovně bradičku+ Dyť bys ho rozsed. +zazubí se Vici+ Rozjedou se mu nohu jako koze na ledě. +směje se nahlas+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 00:16

Nerozsed! Ty mi ho nechceš půjčit, jo? Tak víš co, já vzkřísím toho draka a on si ho vezme zpátky. To se teda jako vůbec nedělá, já jsem ti pomáhal a ty teďka takhle. Já už si s tebou hrát nebudu. +zatváří se trucovitě, vystrčí spodní ret a skříží ruce na prsou a otočí se k ní zádama a ještě zvedne nos k nebi, protože je strašlivě uraženej+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house