Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 22:34

+udělá jí u sebe místo a obejme ji kolem pasu a přitulí ji tak pěkně k sobě+ Copak, Vicky? +usměje se a pošeptá jí potichu do vlasů, aby nevzbudili ploda+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 22:39

+musí se usmát, jak jí po kůži přeběhne to pěkný zachvění, jak jí zašeptá do vlasů+ ty... já vím, že hodně mluvím o tom druhým dítěti, ale nikdy sem se tě nezeptala, jak to máš... s tím co jsi mi říkal tenkrát. O tom, že máš strach z dalšího porodu. +zašeptá, ve tmě na něj nevidí, ale možná to tak je snazší+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 22:42

Hmmm? +poslouchá ji a kouká na ni, i když ji nevidí+ To mám. +přikývne+ Mám strach,a le ne zas tak moc. Lásko, jáá tě nechci vystavovat nebezpečí. +kousne se do rtu+ Ty máš strach?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 22:46

jasně že mám strach. +usměje se+ z bolesti, a aby se tomu miminu něco nestalo. +pousměje se trochu, jen potichu+ já jen že... když jsme to řešili minule, tak jsi se mnou ani nemohl spát, jakej jsi měl blok. +nechce mu připomínat trapný věci ale dělá jí to starost+ a navíc s tím viděním, co jsem měla... +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 22:49

A hlavně tobě, aby se nic nestalo, lásko. To bych nedal. +povzdechne si+ No právě... ale... +koukne na ni, fakt rozpolceně a pak mu dojde, že ho asi nevidí+ Já jsem fakt rozpolcenej. Chci ho, ale nemžu tě vystavirt nebezpečí, to dá přece rozum.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 22:53

+pod dekou najde jeho ruku a vklouzne mu prstama do dlaně+ já vím... ale vždycky tu bude riziko. nebezpečí člověk neuteče, kdykoliv sedám do auta, nebo přecházím ulici... +pokrčí rameny+ já nevim. +dodá, protože ji vlastně neviděl+ chci ho, ale nechci, abysme kvůli tomu žili třičtvrtě roku v hrůze. a nechci abys byl nešťastnej. +pohladí ho palcem po prstýnku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 22:56

Já vím, že jo, ale takový věci teď nemyslím, teď myslím tebe a děťátko. +usměje se na ni a stiskne její ruku ve své+ Tak co kdyby sme šli k doktorovi a ten nám řekl co a jak? Abysme měli víc faktů a jestli to bude nebezpečný... no... jeden poklad už máme. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 23:03

já chodím normálně na prohlídky, a měla bych bejt zdravá. +usměje se+ ale řekla bych že doktor navíc asi neublíží. já bych jen nechtěla, aby se z nás stal takovej ten pár co souloží podle kalendáře a ze stresu z dítěte se odcizí. +přitulí se k němu blíž+ tobě by... nevadilo mít jen jedno? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 23:05

Myslíš, že by se nám mohlo stát něco takovýho? +začne se culit, ale děsně moc+ Já si myslím, že to nám jenom sotva hrozí. +uchichtne se a štípne ji do zadku, aby si nemyslela+ No... a co tobě? +snaží se jí kouknout do očí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 23:09

to si myslí všichni, že se jim to nemůže stát. +uculí se, a vnímá jak se culí i když ho nevidí, a musí mu vtisknout pusu+ no... sophie je skvělá. je mi takhle hezky. jako... tu touhu v sobě mám, mít ještě jedno. zatím se to dá ovládat. +zazubí se, a skoro se ho dotýká nosem, jak je u něj blízko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London