Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 23:14

Jo? +pousměje se+ Mě je takhle taky moc hezky+ Dá se to ovládat? +koukne na ni překvapeně+ Zatím? Myslíš, že nadejde den, kdy se too už nebude dát ovládat?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 23:19

jo, moc hezky. +usměje se na něj+ no jako jo, rozumem, že jo. +pousměje se+ dokážu tu touhu rozumově potlačit, dát si dost argumentů proti. +pokrčí rameny+ to já nevim, ale když čtu o biologickejch hodinách na internetů, nepíšou moc že by slábly. +zasměje se tiše+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 23:20

Biologický hodiny! +vyjekne+ No, o tom jsem slyšel. +pousměje se+ Tak s tím asi budeme muset něco udělat, no, co se dá dělat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 23:24

ale je to dobrý, vážně. není to nic, co bych nepřežila. a když budeme jen tři, tak budeme jen tři. +usměje se a dá mu pusu, aby si nedělal starosti+ někdy se probudím a kouknu na tebe a strašně moc s tebou chci dítě. +zazubí se+ ale většinou je to prostě jen takovej plán v budoucnosti. +pousměje se+ jak to máš ty? +koukne na něj do tmy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 23:26

Fakt? Takhle to máš? +koukne na ni, celej okouzlenej+ To je ale strašně hezký, víš? +dá jí takovou něžnou pusu+ No já jsem ti to už přece řekl... +pokrčí rameny+ Chci s tebou dítě, ale ne za cenu toho, že by se ti mělo něco stát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 23:31

je to trochu trapný. +uculí se+ ale jo, líbí se mi to. +usměje se a na chvilku tu pusu protáhne, protože ho má ráda+ ale to si nezjistíme dopředu, že to bude nebezpečný. +vydechne mu do rtů+ no... tak uvidíme. nějak to dopadne žejo. třeba nám to není souzený a bude. +zasměje se tiše+ a kdybysme... nemohli mít další? chtěl bys bejt ve třech nebo adoptovat? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 23:36

Nemaluj čerta na zeď kočkop. ještě nic nevíme. Proto chci jít k tomu doktorovi, no ne? Ty to chceš všechno vyřešit hned? +koukne na ni+ A když to nepůjde, no já nevim,. co ty chceš, Nemůže to být pořád všechno na mě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 23:41

ne, já nechci všechno vyřešit, já myslela že se jen tak bavíme o budoucnosti. +usměje se, a dá mu pusu+ tak to necháme zatím bejt. +usoudí, a stulí se mu do náruče, protože tam je nejlíp+ poškrábeš mě na zádech? +uculí se nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 lis 2017 23:43

No jo, tak promiň. +usměje se+ Jasně, že tě poškrbu, proto máš přece manžela, aby vyplnil všechny tvoje sny a touhy, ne, +pousměje se a začne ji škrábat na zádech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2017 23:45

ty promiň. +usměje se, a dá mu smířlivou pusu, aby se nezlobil+ no jo, proto taky. +uculí se, a lehne si k němu na břicho, a jak ji škrábe, pomalu vpluje do spánku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London