Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 07 bře 2017 23:49

Tak ale...! +začne, ale ženská mu to položí a on koukne na Jeefese+ Ona je v nemocnici. +vydechne+ Kde máme... kde máme papíry od pojištění? +kouká na něj zmateně, vstane a začne běhat po bytě a hledat je+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2017 23:52

+Jeefes se okamžitě zvedne a papíry mu přinese rovnou v deskách+ Chcete zavolat taxi nebo budete řídit? +zeptá se ho+ Počkám tu se slečnou Sophií. +informuje ho a zabalí mu to do tašky, podá mu tašku a vyšoupne ho ze dveří+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2017 23:59

Já tam jedu. +chytne desky a pak se zarazí a přikývne+ Zavolej mi taxi, ale děsně rychlý taxi, já teď nemůžu řídit. +zavrtí hlavou a jak je tam taxi, tak do něj skočí, i když je ve včerejším oblečení, protože chce bejt už u ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 21:15

+když je Vicky s malou venku, tak se vrhne do kuchyně a za vydatné pomoci Jeefese tam připraví večeři a vážně moc doufá, že se jí to budelíbit a hlavně, že jí bude chutnat, když to chystal on+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 21:19

+projdou se se Sophií po parku a nakrmí kachny, a když začne bejt moc zima, dojdou domů, obě se zmrzlým nosem+ no teeda, tady to voní! +začuchá hnedka v chodbě+ co to asi je Sophie? +koukne na ni spiklenecky, a ta usoudí že asi papání, a je dost rozmrzelá, že se musí zouvat a nemůže tam běžet hned+ jééé. +rozculí se úplně, když tam přijde d kuchyně+ táta nám uvařil, koukni. +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 21:22

Ahoj holky moje! +zasměje se a jde v zástěře "polib kuchaře" dát oběma pusu a trochu je pomoučnit, protože on je od mouky dost+ Jak jste se měly? Máte hlad? +směje se a vede je ke stolu, kde už všechno voní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 21:25

to si piš že máme hlad. +zazubí se a jde políbit kuchaře, a pořádně+ to je boží, a je toho tolik! +kulí oči+ to jsi všechno uvařil? +culí se docela překvapeně, ale hezky překvapeně+ Sophie to vypadá parádně, viď? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 21:28

No jo, to já a taky tady Jeefes, sám bych to nestihl. +usměje se na ně a oplatí jí polibek a taky pořádně a pak pomůže Sophii do židle a nechá ji, aby si ukázala, co by si dala a nandá jí to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 21:31

náhodou, jsi to zvládnul parádně. +uculí se a taky si nabere, a hodně, protože má hlad a všechno to vypadá skvěle, tak se cpe jako pako, a oči jí svítí+ to je boží. +zahuhlá a sophie se jí směje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 21:35

+taky si k nim sedne a vezme si kukuřici a hlavně kouoká, aby ony měly dost a aby jim nic nechybělo a je moc rád, že se jim to líbí a že jim chutná+ Já pro tebe ještě něco mám, kočko. Ale možná počkám, abys to nezhltla. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London