Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 21:36

tohle je dokonalý. +uculí se s mastnou pusou a vykulí oči+ pro mě! je to tramvaj? +zazubí se, a honem odloží jídlo+ já sem úplně nachystaná! +otře si ruce o ubrus+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 21:40

Ne není to tramvaj! +zasměje se a podá jí obálku a tam jsou na dneska večer dva lístky do lóže na LLabutí jezero do divadla v Saint Petersburgu a on kouká, co ona na to
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 21:44

je to papírová tramvaj? +uculí se a koukne do obálky, a pak vyjekne a vyskočí od stolu+ my jedem na balet! já jedu na balet? +vykulí na něj oči a děsně se uculí+ do ruska! tam bude všude sníh! +zachichotá se a poskočí jak malá holka+ to je boží! +skočí mu kolem krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 21:46

Tam bude sníh, no. +zasměje se a obejme ji a zatočí se s ní a směje se, protože se jí to tak moc líbí a musí ji políbit+ Všechno je zařízený, jenom ta cesta je na tobě, no. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 21:49

to bude boží, a bude jiskřit! +zazubí se+ a vezmu si ten kožešinovej kabát co jsem si v létě odvezla od mámy. +plánuje+ a nebudeš se tam nudit? nebudeš to nesnášet? +zeptá se, ale nemůže se přestat culit+ já nemám co na sebe! +vyhrkne, ale směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 21:58

+směje se a sleduje ji+ Máš milion nádhernejch šatů a ty jsi z nich nejhezčí, cokoli si vezmeš, tak bude nádherný. +usměje se a dá jí pusu+ určitě se tam nudeit nebudu, jinak bych to nevybral, ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 22:01

no ale ty děláš i věci který bys normálně nedělal kvůli mně. +uculí se, a musí ho ještě políbit, a pořádně+ já se musím oholit! a umejt si vlasy! +vyběhne z kuchyně, pak se honem vrátí a popadne zbytek svýho dortíku a odběhne i s ním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 22:03

Ale jojo. ++usměje se na ni a dá jí pusu a sleduje ji a pak si povzdechne+ Tak co? Dáme si taky dortík? +uculí se na malou a nandá jim dortík a jí to rukama, oba+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 22:05

mamí? +koukne na něj naprosto nechápavě, co to tam matka předvádí, a strká si prstem do pusy krém+ ňam. +řekne mu a zazubí se na něj, a vicky zatím lítá po ložnici a snáší šaty a přitom se pokouší jednou rukou oholit a namalovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 22:10

Jo? Upek to taťka dobře? +uculí se na maloíu a když se přejí oba dva krému, tak ji předá Jeefesovi,a by ji umyl a uspal a jde se taky oblíct a vezme si frak! Točí se před zrcadlem, jako korouhvička a doufá, že se Vikcy bude líbit a nebude se mu smát, aspoň ne moc, ale jsou do nóbl divadla, tak hold frak mít musí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London