Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 21:56

Dobře. +přikývne a kouká na pizzu, se kterou už si nemusí dělat starosti, když tam přilítne Roin a odborně ji uklidí i zpod lednice+ Jeefesi, Sophie, +shromáždí je v obyváku a oba je zaúkoluje a sám se pustí do světýlek a začne je tam tahat a všichni makají+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 22:00

+Sophie má smůlu, protože matka jí tam v záchvatu sebelítosti sežere celou nutelu prstem ve tmě, trochu do ní nabrečí, a pak se tam stulí v rohu, a fakt doufá, že tam nejsou žádný pavoucí, a neslezou jí za krk, a pak najde láhev sherry, tak si ji odborně odzátkuje, a pije na žal+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 22:02

+zatím tam makají a dávají to tam dopořádku a pak ještě upeče koláč a když už je to tam nazdobený, tak Byron vezme ten teplej koláč a fouká jí tu vůni ven+ Vickyyyyyy pojď ven, Vickyyyyy. +láká ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 22:05

+otře si oči, tak rozechvěle se nadechne, odemkne a vyleze+ no jo, seš fakt nejlepší. asi bys to tu měl prostě převzít, a dělat všechno, protože já sem evidentně k ničemu a ty všecko zvládáš. +zamumlá, protáhne se kolem něj se svým sherry, a vyběhne po schodech k sobě do pracovny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 22:07

Musíme dělat věci spolu, ne? +chytne ji za ruku a stáhne ji k sobě+ Spolu. +zvedne jí ruku v zápěstí a ukáže jí ten její prstýnek a svůj prstýnej a spojí je+ Spolu máme sílu, kočko. hele, co sme udělali. +usměje se a ukáže jí to+

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 22:11

+zkouší se mu trochu vyškubnout, ale drží ji moc pevně a nechce dělat scény+ jo, je to... +zadrhne se jí dech+ je to perfektní. +zamumlá+ boží, skvělý. ty seš skvělej. pustíš mě? +koukne na něj, ale nepodívá se mu do očí+ pusť mě, já se tu udusím. +zašeptá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 22:16

já tě nikdy nepustím, kočko. +zavrtí hlavou, ale stiskn povolí+ Co chceš dělat, kočko? +koukne jí do očí, i když jí musí zvednout hlavu za bradu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 22:19

zavřít se do pracovny, pár tejdnů nebejt a vylízt v lednu? +navrhne a tak nevesele se uchechtne+ já jsem chtěla, aby to bylo všecko perfektní, já na to prostě nemám, to... +vychrlí, a pak se zajíkne+ já potřebuju pryč, je toho hrozně moc. +zachraptí trošku, a dýchá poněkud přerývaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 22:21

To přece budeme dělat spolu, všechno budeme dělat spolu. +pousměje se a obejme ji+ No tak, obejmi mě, půjdeme se projít, dáme si kafe a probereme to, co? Musíš se mnou mluvit, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 22:23

nechci kafe, chci umřít. +odsekne, ale ví, že on si takový řeči nezaslouží+ promiň, já... mám pocit, že se každou chvíli rozbrečím, nebo začnu křičet, nebo omdlím. +vydechne+ můžeme jít někam pryč, někam... pryč. +zaprosí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London