Styx: Díky...popravdě, vy všichni dnes vypadáte doslova..k nakousnutí. +dovolí si malý vtípek a uculí se.+
Manori: ehh..žabka... +musí se kousnout do rtu, když si na tu situaci vzpomene, stále ji přepadají neovladatelné záchvaty smíchu+ Nekontrolovala jsem ji, ale čas od času jsem měla pocit, jakoby si s ní snad někdo povídal. +snaží se tvářit vážně, ale koutky jí cuknou.+
Jasmine: Za málo, jsme schopní a ochotní udělat pro pohodlí hostů cokoliv. +usměje se na ni a kupodivu to nezní ani moc dvojsmyslně. Jen trochu:P+ Dobře, tak něco vymyslíme. +mrkne na ni a mávne na barmana. Ten za chvíli donese toto
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNZJK9k-2nS8lkv3woIO3hY6A-UsXfu5PguMIdDGue1IKwqW5q+ Je to jahodové daiquiri. +vysvětlí s úsměvem.+ Snad bude chutnat. Mimochodem, jmenuju se Rebecca, a kdyby jste měla nějaké dotazy, připomínky, klidně se můžete obrátit na mě. +mile se usměje, protože cítí, že je poněkud nervózní a nesvá.+
+když dojde Wenai, usměje se na ni.+ Ahoj, no to máš teda pravdu. Ale myslím, že to nehrozí. +uculí se.+
Vici, nejsem si ale úplně jistá, jestli by bylo zdraví prospěšný, v Districktu po setmění stopovat. +zatváří se výhružně, ale v očích jí pobaveně jiskří. Z části to ale myslí vážně.+