Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 21:45

Lepší bej malá holka, co vysklívá okna, než starej a děsně dospělej bručoun beze snů. +zazubí se na ni, vystane, otebře skříň najde tam tašku a začne do ní dávat věci, docela náhodně+ Takže to Las Vegas? +zeptá se+ Nebo pojedem vysklít nějaký okna do Honolulu... i když tam asi moc oken nemají.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 21:58

Jo. Potřebuju mezi něj a sebe dostat pár tisíc kilometrů a nerušeně ho nesnášet z povzdálí. +zabrblá ještě, pozoruje ho, jak okamžitě začne balit, a musí se uculit+ Pojď sem. +usměje se na něj, zvedne se z postele a obejme ho kolem krku+ Já tě miluju, fakt děsně moc, víš to? +zazubí se a dá mu pusu+ Pojedem kam chceš, mě je to jedno. +pokrčí rameny+ Už dlouho jsem neviděla jednu kamarádku z New Yorku, nedávno mi psala, ať přijedu. Můžem se tam stavit, po cestě do Vegas? +koukne na něj, jestli mu to nevadí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 22:00

+nechá se tedy vyrušit z balení a dá jí pořádnou pusu+ Jasně, že jo. +přikývne+ Rád poznám tvý kamarádky. +uculí se+ Zvlášť pokud jsou sexy. Ne, vždyť víš že si dělám srandu. Ty seš moje jediná milovaná jahoda na světě. +dá jí pusu na čelo a začne zase balit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 22:18

No už jsem se chtěla leknout. +zazubí se a taky si vyndá tašku a začne do ní házet oblečení jedno přes druhý+ Angela je fajn, je to asi moje nejlepší kamarádka. Potkaly jsme se, když jsem přijela do Paříže. Její máma je fotografka, a Angie se zná snad se všema celebritama, takže mě protáhla neskutečnou spoustou ujetejch večírků. Bude se ti líbit. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 22:26

Ujetý večírky? +zapne tašku a v očích mu blýskne rošťáctví+ Víš, že na ty mě utáhneš vždycky. +zasměje se a posadí se na postel a zapálí si+ Mám zavolat taxík? +vytáhne mobil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 22:51

No jo. +zazubí se+ Navíc jsem jí slíbila, že až budu mít šamstra, přivedu jí ho ukázat. +mrkne na něj+ Asi... můžeš. +zkontroluje si tašku, přihodí tam pár lektvarů z koupelny a zavře ji, a je z toho výletu tak nadšená, že úplně zapomene, že je naštvaná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 23:06

+uculuje se a vstane z postele+ Já jsem šamstr. +směje se a udělá pár frajerovskejch póz+ Šamstr. Těší mě, já jsem šamstr, tady Vici. Ona je moje kočka. +dělá, že se jakože se někomu představuje a stiskne neviditelnou ruku, apk pohodí vlasama, chytne svou tašku a natáhne k Vici ruku+ Tak jdem, kočko? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 23:21

Jo, Angie si tě naprosto zamiluje. +culí se a dá mu pusu na tvář+ Jdem, básníčku. +chytne ho za ruku, hodí si tašku přes rameno, a jdou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 23:24

+usměje se a napadne ho, že tohle je naprosto dokonalá chvíle, kdy se spolu oni dva - zamilovaní a úplně volní - vydávají na nádhernou cestu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 00:35

Panebože, já jsem ho praštila. +zašeptá Byronovi do ramene, pevně ho k sobě tiskne a dýchá poněkud povrchně+ Prosím tě vem mě do postele. +poprosí ho tiše, a když je dostane do ložnice, na ráz ze sebe svlíkne všechno oblečení, pak přijde k němu a stáhne z něj tričko, rozklepanýma rukama mu poněkud bezúspěšně rozepíná kalhoty, a když se jí konečně podaří zbavit ho jeho oblečení, stáhne ho do postele a přitiskne se k němu jak nejblíž dokáže, nijak sexuálně, jen chce cítit jeho teplo a blízkost, a obličej mu schová do ramene+ Drž mě. +poprosí ho šeptem+ A prosím tě nikdy mě nenechávej, nebo budu mít na talíři že měl pravdu až do konce života. +uchichtne se, a pak se to v ní konečně zlomí a dovolí si rozbrečet se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house