Dětský pokojíček

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Dětský pokojíček

Příspěvekod Remus » 12 úno 2018 01:21

Myslíš, že byste si s Vanessou taky dávaly co proto? +uculí se, a rychle vyfotí ten nečekaný moment náklonnosti+ A to počkej, až přijdou na to, že se proti nám můžou spojit. +zasměje se a přisedne si k nim, a jen doufá, že se obě děti vydrží dívat do objektivu, než rodinnou fotku vyblýsknou+ To vypadá dobře. +usměje se spokojeně, když se dívá na vyfocené snímky+ Nechám je vyvolat, a pak si je můžeš zarámovat. +usměje se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 úno 2018 21:00

Rvaly bychom se pořád jako dvě lvice, tahaly se za vlasy a braly si navzájem bárbíny a hadříky +zasměje se a pak si prohlédne fotky+ Tahle se fakt povedla. Ani nechci věřit, že ti naši ďáblíci dokázali být oba chvilku v klidu +zavrtí s úculem hlavou+ Tu jim pověsíme do pokojíčku +a to už se prckové rozprchnou po pokoji a Styx má co dělat, aby je oba pochytala a radši je jde převlíknout, než si poničí sváteční oblečení+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 úno 2018 23:18

to je možná skoro dobře, že jste se potkaly až jako dospělé. +žertuje+ ten foťák, co jsi mi... co mi ježíšek dal k vánocům +opraví se před dětmi+ je opravdu báječný. +přikývne+ napadlo mě, že bych si mohl ve sklepě postupně vybudovat fotografickou komoru... trochu experimentovat. +usměje se, a zatímco převléká Bellu, zabaví Nicka hračkou+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 úno 2018 23:40

Fakt? Tak to jsem nadšená, že se ti ježíšek trefil s dárkem +zasvítí jí oči radostí+ Komoru? +pozvedne obočí, ale pak se usměje+ To je výborný nápad. Když tě to baví, klidně si tam zařiď fotokomoru, dole je spousta místa. Jsem moc ráda, že sis našel dalšího koníčka +usměje se, pak ho obejme kolem krku a pošeptá mu do ucha+ To bys mi mohl někdy udělat pár lechtivých fotek... co ty na to? +mrkne na něj šibalsky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 úno 2018 01:14

jenom malou? +zkouší to a usmívá se+ dobře ji zabezpečím, děti se tam nedostanou. Hned vedle vinného sklípku je místo, kde by se dala místnost přepažit... +zadumá se+ A slibuji, že tam nebudu trávit všechen čas, jen chci zkusit, jestli dokážu vyvolat svoje vlastní fotky. +usměje se a vděčně ji políbí+ Oh... to by se ti líbilo? +blýskne mu v očích+ to bych rozhodně mohl. +souhlasí pobaveně, a vypadá, že ho ta myšlenka zaujala+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 úno 2018 11:12

To by bylo fajn, kdybys uměl fotit a zároveň i dělat fotky jako profesionál. Rozhodně tě v tom podpořím +vrátí mu polibek+ No já jsem si myslela, že by se to mohlo líbit tobě..? +koukne na něj zkoumavě+ Že bys měl schovaných pár tajných hambatých ženských fotek, jako každý chlap +uculí se+ Já osobně nemám potřebu koukat se na svoje nahaté fotky +zasměje se pobaveně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 úno 2018 22:45

radši ještě nepředbíhej, není to zas tak jednoduché. +usměje se+ mně by se to líbilo docela určitě. +zasměje se+ ale řekl bych, že fotit je by se mohlo líbit i tobě... nepočítám, že bych zůstal jenom za objektivem. +uculí se a lehce ji kousne do krku, jen jemně+ To bych měl vymyslet nějakou hodně nudnou knihu, kam je schovám. +uculí se+ tak nudnou, že ji nikdy nikdo nevytáhne.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 úno 2018 23:09

Víš, že nemám vůbec pochyby, že to zvládneš? Znám tě a vím, že když něco chceš, tak to dokážeš +usměje se na něj+ Ale jo, to focení by se mi taky líbilo... provokovat tě a zkoušet, kolik fotek budeš vůbec schopen udělat +zavrní mazaně+ Nudné knihy v naší knihovně nenajdeš. Lepší skrýš by byla třeba v kouzlem zamčeném šuplíku? Ale ne že si tam budeš schovávat i fotky jiných nahých žen! +pohrozí mu laškovně prstem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 15 úno 2018 23:55

+a přitom vytáhne z výstřihu malou obálku, ve které je poukaz na romantický wellness večer pro dva a podá mu jej+ Krásného Valentýna, Vlčku +něžně ho políbí na rty+ Miluji tě.

http://nd02.jxs.cz/230/346/40dcab5dc2_104820187_o2.jpg
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 úno 2018 12:01

Ty jsi potvurka. +zasmeje se a ztresta ji polibkem+ ja uz si nejake skryte misto najdu, neboj se. +uculi se na ni a jen zira na poukaz+ co tam jeste schovavas? +nahlizi ji se smichem do vystrihu+ cely vecer jen pro nas? Dekuji, karkulko. +usmeje se vdecne+ kam udame deti? +zajima se pobavene+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse