Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 22:22

nemůžeš se mnou všude chodit. +uculí se+ já nevím, já... jsem teďka asi docela spokojená. +pousměje se+ jsem nervózní ze spousty věcí, z druhýho dítěte, ze sophiiny magie, z toho kam ji jednou dáme do školky, kam do školy, jak ji vychováme, co z ní bude, co bude s náma... ale to už tak se mnou je. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 22:26

Nemůžu nebo nechceš? Já bych se ti totiž moc rád vnutil. +zazubí se na ni vesele+ Já myslím, že ono se to nějak vyvrbí. +pousměje se+ Tak já to budu řešit s tebou, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 22:38

ani po těch pár dnech co jsme furt spolu mě nemáš dost? +uculí se+ jo, vyvrbí. chtěla bych bejt víc jako ty. a aby naše děti byly jako ty. +usměje se na něj+ ale ty nerad řešíš věci. +zazubí se na něj+ no vlastně... trochu mám obavu, že kvůli mně ignoruješ věci, který bys chtěl sám. Abys mě nestresoval nebo sem se o tebe nebála. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 22:41

Nee, furt tě nemám ani trošililinku dost. +zazubí se na ni+ Vlastně naopak. Čím víc jsem s tebou, tím víc s tebou chci bejt. +usměje se na ni+ No tak naše dítě má půlku mejch genů, takže bude napůl jako já... a napůl jako ty... To dá přece rozum. A neboj se kočko, já si vůbec, ale vůbec nic neodpírám.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 22:51

to je hezký. +usměje se na něj+ no jo. radši bych aby byla úplně jako ty. +pohladí ho po ruce a sklouzne prstem po prstýnku+ aby zdědila tohleto a nestrachovala se tak. +pousměje se+ ne? slibuješ? +uculí se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 22:56

No to ne, ty jseš tak boží, kočko. +usměje se na ni+ Máš skvělý nápady a seš božácky prdlá a když se směješ, tak mi změknou kolena. +usměje se na ni+ Seš moje druhá půlka. +usměje se+ No to si piš, že slibuju. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 23:11

tak hlavně že jen kolena. +zasměje se, a stulí se mu do náruče+ tak já ti věřím. +přikývne+ už žádný utíkání. +zamumlá mu do kůže+ nezajdem si někam na večeři, než pojedem domů? +navrhne+ na co bys měl chuť?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 23:22

Neboj se, nic důležitýho mi neměkne. +zasměje se a dá jí pusu+ Jo, to bysme mohli. +přikývmne+ Hm... já nevim, třeba... něco indickýho? Co ty na to? Nějakej vypalovák?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 23:43

to je dobře. +uculí se+ to by bylo fajn, mám chuť na dobrý kari. +přikývne a pomlaskne si+ a ani se na to nemusím moc fintit. +uculí se na něj a dá mu pusu, ještě na něj tak koukne, a vyskočí z postele, aby se oblíkla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 23:49

Ne? A na co se musíš fintit? Kdybysme šli do mekáče, tak by ses fintila, +zasměje se a pomalu vyleze z postele a začne se oblíkat+ Co? +zazubí se na ni a vezme si trenýrky+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner