Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 23:58

kdybysme šli do nějaký slušný restaurace, tak bych asi musela. +zazubí se+ takhle se holt musíš smířit s nenafintěnou manželkou. +stáhne si vlasy nahoru do bobku a zašilhá na něj+ no... nic, jen ti musím něco říct a nevím jak na to. +pousměje se+ byla jsem u doktora, asi před týdnem, a... mám takovej problém.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 00:02

No, mě se líbíš nejvíc když ráno vstaneš, nebo večer když jdeme spát, takže já jsem v pohodě. +usměje se na ni+ Mno? +narovná se a koukne na ni a poněkud je z toho nervózní+ No? Co je?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 00:06

jo? zmuchlaná a rozespalá? +uculí se+ no, není to nic vážnýho. Jen jak jsem měla sophii a pak jsem hodně krvácela, museli mě vevnitř zašít, a ty jizvy se někdy nezahojí úplně dobře... někde tam mám vevnitř jako zjizvenou tkáň... +zamáchá si před břichem a natáhne si triko+ ničemu to nevadí, a nemělo by nám dělat problém otěhotnět, ale... mohlo by mi dělat problém to dítě donosit. kvůli tomu. +vyhne se mu očima+ Ale mohlo by pomoct kdybych šla na operaci. a tam by to odstranili. +odkašle si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 00:09

hmmm? +protáhne a poslouchá ji a kouká na ni, trochu nejistě, protože je z toho mimo a neví, co s tím+ Jo? A ty bys šla...? To by asi... no bylo dobrý. Ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 00:16

jo... ty jizvy nejsou nijak velký, možná by to nemuselo vůbec dělat problémy, ale... já mám strach to riskovat, no. +pokrčí rameny, a je taky trochu ztracená+ kdybych čekala dítě a pak jsme o něj přišli, to... by bylo hrozný. +zamrká+ a ta operace není velká, dělají to laparoskopicky.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 00:19

No, tak jo. +usměje se a dojde k ní, chytne ji za ruku a pohladí ji po prstech+ Mám tam jít s tebou? Klidně půjdu, já se nestydím. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 00:30

No, akorát pak nebudem moct nějakou dobu souložit. tejden nebo deset dní. +uculí se na něj+ Do sálu tě asi nepustí, ale... jo, byla bych ráda, kdybys tam byl se mnou. +koukne na něj omluvně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 00:35

No, tak si to hold budeme muset vysouložit dopředu. +zazubí se na ni+ A už máš nějaký datum nebo tak, +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 00:40

ještě ne, ale je to rychlovka, když řeknu že to chci, druhej den mě vezmou. +usměje se+ jen jsem chtěla, abys to věděl, kdby se něco stalo. A sophii musí někdo hlídat. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 14:03

Tak jo. +přikývne+ Tak ty si rozmysli kdy a já se zeptám Chrise nebo seženu někoho na hlídání, na to jsou nějaký agentury. Nebo... +koukne na ni+ By ji mohla pohlídat moje máma... +nadhodí děsně nenápadně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner