Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 00:23

No ve všem ne, jsou oblasti ve kterejch seš boží. Ale některý z nich tu před naším plodem nemůžu zmínit. +zasměje se+ A ty co můžu jsou například: to, že mě miluješ a že nám děláš tak parádní domov a umíš dělat kroužky z cigaretovýho dýmu, tím jsi mě dostala, popravdě. A Dáváš mi mraky moc prostoru, to by nikdo nezvládl. A nevadí ti Star wars a že jsem dětinskej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2018 00:32

některý z nich k nšemu plodovi vedly. +zazubí se+ jo? jééé dostala sem tě na kroužky. +uchichtne se a moc se jí to líbí+ dávám? já... mně nepřijde, že bys po mně nějak moc chtěl. +usměje se na něj+ A star wars jsou boží náhodou. +usměje se na něj+ Mně přijdeš boží. Předospělený lidi jsou nudný a zfamfrnělý. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 00:55

No, nechtěl, kdyby bylo po mým, tak se k tobě přivážu a budu s tebou chodit i na záchod, ale jde o to, že to děláš. +zazubí se na ni+ Seš moje princezna Leia, víš? +pousměje se+ A seš moje napořád, nejenom kvůli tomuhle. +pohladí ji po prstýnku+ Ale v srdci.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2018 01:04

to bych se ti pěkně rychle omrzela. +zazubí se+ jo? tak ty seš můj han? +zasměje se+ ale my spolu zůstanem, ne jako v epizodě sedm. +vymíní si ještě+ ty seš taky moje napořád. +pošeptá mu, a políbí ho, tak pěkně a něžně, načež dostanou po hlavě ovladačem+ koncio to. dem špinkat. +oznámí jim sophie vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 10:32

No to by ses mi vůbec neomrzela. Klidně se s tebou vsadím o svůj nejlepší svetelnej meč. +koukne na ni děsně moc vážně protože je to děsně moc pravda+ Jasně že spolu zůstaneme. Protože my sme poučený a máme tady Sophii a ne Rena kterej neví nic. My ji vedeme už od mala ke světlu. Že jo. Au. +Zaráží se a koukne n Sophii+ Nojo ano správně samozřejmě máš pravdu. +Zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2018 19:48

joo, tvůj nejlepší světelnej meč? +zahýbe obočím a uculí se+ jo, to vedem. je úplně světlá. +zazubí se, a kryje si hlavu+ no jo, ty seš ale chytrá. +zasměje se+ tak šup, ukliď hračky, a jdem se umejt. +usměje se, vypne televizi a odnese hrnečky a talířky do dřezu, pustí vody a pak si vzpomene, zarazí se, zase ji vypne, a otře si ruce+ už jseš v koupelně? +zavolá na sophii, a jde ji umejt+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 20:36

To si piš.+ Zasměje se a pomůže jí s hrneckam a pak je jde umřít aby si nemyslela že se tam jenom poflakuje a přijde mu to pěkný+ Budete číst pohádku? +Zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2018 20:47

+koukne na něj jak myje nádobí a uculí se pro sebe+ To prej musíš ty, já to tak pěkně neumim. +zazubí se z koupelny, Sophie tam jásá ve vodě, a pak trochu řve, protože nechce ven, ale nakonec se nechá ukecat, a nahatá zdrhá po celým domě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 bře 2018 21:00

Jo? No tak to se nedá nic dělat když musím tak musím. +Směje se a utre si ruce+ Kam letos ty jedno torpédo. Nechtěla jsi jít strašně moc spát? +Směje se a dohoní malou vezme ji do náruče a dělá zvuky jako letoun a letí s ní k posteli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2018 21:11

neeeáááá! +směje se malá děsně moc, roztahuje ruce a dělá letadlo s ním, doletí do postele a natáhne se tam a hnedka se zachumlá, že bude pohádka, a kouká na něj velkýma očima zpod peřiny, Vicky k nim dojde a sedne si na zem, aby taky poslouchala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London