+otočí se k ní zpátky a postřehne v její tváři náznak zbytkovýho napětí, ale přičte to tomu, že se tam baví s lidma, který ona nezná, tak se omluvně usměje, a dojde s ní pro pití, sám si nalije o dost štědřeji+ Hm? +koukne na ni a ta otázka ho překvapí+ no, nekterý z nich už jsi viděla po koncertě... ale vlastně nic moc. +pokrčí rameny+ Řek jsem jim, že jsi mladší, že máš boží úsměv, a... ehm, že jsi celá hezká. +zrudne trochu, evidentně použil trochu jiný slova
+ A že tvoje máma se znala s našima. Na rodiče se nikdy nikdo moc nevyptává, tak mi to přišlo jako dobrý krytí... +zamluví to honem+ a Rebecca sice není tvoje máma, ale mám dojem, že to není můj příběh, takže nemám právo to nikde vykládat. +pousměje se, a jak se napije, dostane hroznou chuť na cigaretu+ Je tu pár lidí, co mají rodiče v Jadeově týmu... nějaký kluci, nebo třeba Laura, s tou se znám už odmala. +ukáže bradou na zrzku, která se baví s pár lidma o kousek dál+ Ti vědí, že se známe přes Jadea, ale ne o moc víc. Pár lidí tu jsou taky kouzelníci, ti akorát tuší, že nekouzlíš... a některý lidi jsou mudlové, ale tak jako ty, vědí o magii. Párkrát si někdo přivedl i úplnýho nekouzelníka, ale to nedopadá moc dobře, většinou se pak někomu musí mazat paměť. +ušklíbne se+ A jestli se ptáš na detaily, tak nikomu nevykládám... +odkašle si, najednou nervózně+ Myslím, že do toho, jestli spolu spíme, nikomu nic není. +zamumlá a dopije zbytek skleničky, ale pak se na ni usměje+ Jestli tě moc očumujou, tak je to jen proto, že jsou zvědavý. A nevychovaný. +přistoupí k ní a pohladí ji po bocích+ Bazéééén! +zavýskne někdo v obýváku, a vzápětí se větší skupina lidí, vedená uvýskanou brunetkou odpředtím začne přesouvat za dům na zahradu, holka se evidentně nemůže dočkat, až se bude moct svlknout do plavek+ Jooo! +přidá se někdo další, a už to jede, zrzka Laura mávne na Deana, když ji dav táhne kolem, a koukne na Payne+ Payne! pojď taky. +usměje se na ni, docela vřele a mile, zjevně se ji už kvůli Deanovi snaží zapojit mezi ostatní a myslí to dobře+ No jasně Payne, pojď taky. +chytne se toho okamžitě brunetka, a přesladce se na ni usměje, jen to působí daleko míň upřímně+ Nebo neumíš plavat? +uculí se lehce posměšně+ Nemusíme do vody, neboj. +usměje se jí Dean kousek od ucha, protože je mu jasný, že svoje jizvy nikde vystavovat nechce, pokrčí rameny, a vyjde s ním ven na zahradu+ Aspoň se trochu vyvětráme, vevnitř je pařák. +uculí se a zvýší hlas, aby překřičel ostatní, a drží se u ní blízko+