od Dean » 27 bře 2018 22:32
ale jo, je. Crystal je kráva. +odfrkne si+ Většina... většina těch lidí nejsou úplný pitomci. +pousměje se omluvně, a strašně, strašně by si zapálil, ale neudělá to+ No, já jsem taky nezareagoval úplně ideálně. +připustí, a pomalu přiměje dlaně, aby se otevřely, když k němu přistoupí, a po jejích slovech se mu žaludek zhoupne, jako kdyby minul schod, a uvědomí si, co tam vlastně všem vykecal+ takhle... jsem to říct nechtěl. +připustí zahanbeně, ale pak už cítí její rty na svých, a to probuzený hladový zvíře v něm se spokojeně protáhne a zavrní. Aha, uvědomí si, a pochopí Jadea zase o malinkej kousek víc. Cítí v jejích polibkách něco moc hezkýho, křehkýho a vroucnýho, a jak jí je oplácí, jeho ruce se jí na bocích samy sevřou, přitáhne ji k sobě blíž, sakra blízko, tělem na tělo, a trochu ji kousne do rtu. Prsty jí vklouzne pod to tílko, vzadu trochu mokrý díky tý krávě Crystal ups, na to by myslet neměl, protože vlna vzteklýho adrenalinu, kterou to uvolní, ho přiměje přitisknout ji na ten kmen stromu, o kterej se opírala; její kůže mu sálá do prstů a je tak jemná, tak hebká, a panebože, jak voní... Jo, tak to je v prdeli, jeho tělo na její blízkost rychle zareaguje, jak je nabuzenej, někde v hlavě si uvědomuje že by se měl odtáhnout, aby to necítila, ale je to vzadu, hodně vzadu, hodně hluboko, a ona je zatraceně, šíleně blízko+ Payne. +zašeptá jí do rtů, trochu zoufale, jako by potřeboval chytit, a líbá ji jak ji snad ještě nelíbal, dychtivě, vroucně, až se mu točí hlava, až jediná souvislá myšlenka, která mu zbude, je jak strašně, strašně moc ji chce. No doprdele.+