Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2018 16:29

+vděčně se na Jeefese usměje, jak jim zachraňuje pověst :D a pod stolem byrona pohladí po stehně, aby se nemračil, a Jeefes se snažil, takže je ta ryba docela dobrá+ To budete hodná, ona ráda chodí ven. +usměje se+ Co Sophie, půjdeš s babičkou ven? ukážeš jí jak to tu máme pěkný? +pohladí malou a otře jí pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2018 16:42

+no Jeefese to teda dost baví a má typickej anglickej obličej a jenom jí pokývne a Byron se na ni usměje a pohladí ji po prstech+ Jo, +přikývne Sophie+ Na plolísky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2018 17:21

+Jeefes si to asi užívá, pač má konečně někoho komu může sloužit normálně a není takový pako jako oni s Byronem+ Tak jo, musíš je babičce ukázat. +usměje se+ Já si půjdu asi lehnout, ještě jsem unavená. +usoudí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2018 20:25

Můžu bejt s tebou, kočko? +uculí se na ni Byron a pohladí ji po ruce a proplete s ní prsty aspoň na chvíli+
+lady dá povel Jeefesovi, že může odnést ze stolu a nechá přinést dezert, domácí creme brulée, který mu přikázala udělat a jeefes je asi v sedmým nebi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2018 20:44

to bych moc ráda. +pousměje se+ ale já budu as spát, nebude to napínavý. +zasměje se, a jen se culí, jak je Jeefes spokojenej, a dezert si dá moc ráda, a pochválí ho, při dezertu slušně konverzuje s lejdy a vyptává se jí na výstavu a je zdvořila a vůbec, a pak sophii obleče, aby mohla s lejdy ven+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2018 21:01

To nevadí, kočko, já s tebou budu rád i tak. +usměje se na ni a taky trochu mluví a usmívá se a pak chce uklidit nádobí a schytá od lejdy takovej pohled, že se radši ztratí k holkám a když si lejdy odvede Sophii, tak si Vicky obejme a políbí ji+ Jak ti je?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2018 21:17

+zamává sophii z okna a stulí se s byronem na gauči+ Nemůžu teď týden dělat nemravnosti. +pousměje se omluvně, a přikryje se dekou+ docela dobře, jen sem utahaná. A to jsem nic nedělala. +zazubí se+A večer si tu pizzu objednáme. +slíbí mu+ Jeefes je dost ve svým živlu co. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2018 21:55

Já vím, však sme o tom už mluvili. +usměje se na ni a lehne si taky na postel+ Nebo myslíš, že tu chci být s tebou, jenom abysme souložili? +koukne na ni tázavě+ No tak Jeefes si rozhodně neztěžuje. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2018 22:16

A chceš? +koukne na něj tázavě+ já si nemyslím nic. +usměje se, opře se mu hlavou o hrudník a spokojeně vydechne, a zavře oči+ mně se bez tebe špatně spí. +pousměje se a vtiskne mu malou pusu na krk+ Jo, to ne, ale mně přijde vyloženě spokojenej. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2018 22:41

Nechci, já chci bejt prost+ jenom s tebou. +usměje se na ni a přitulí si ji k sobě+ Tak spi, kočko, já si taky třeba na chvíli schrupnu. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London