Dětský pokojíček

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Dětský pokojíček

Příspěvekod Styx Lupin » 16 úno 2018 23:06

No co bych tam schovávala... víš, co tam mám +zasměje se, ale neukáže mu, jsou tam děti+ Ano, po dlouhé době budeme jenom sami. A věřím, že si to pořádně užijeme +mrkne na něj významně a pohladí ho+ Zasloužíš si, abys dopřál svému tělu odpočinek a uvolnění +po těch náročných proměnách+ To už je zařízené, Mathilda nám s radostí děti pohlídá.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 úno 2018 18:22

však oni taky vědí, co tam schováváš. +musí se uculit+ To je dobře... i od rodinného života je třeba si občas odpočinout. +pousměje se+ To je dobře, i když za ty dvě pometla bychom jí měli dát nějaký extra příplatek. +zažertuje+ Těším se. +pohladí ji jemně po boku a vytáhne odkudsi kytici růží+ Krásného Valentýna. +usměje se na ni, políbí ji na rty a volnou rukou zachytí Bellu, která se pokouší vlézt po čtyřech do krbu+

https://www.rosesonly.com.au/Skin/Roses ... tRed24.jpg
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 úno 2018 23:43

Ale nevědí, že jejich tatínek to má taky rád. A navíc, kdybych ti to ukázala, prckové už by na mně viseli a chtěli by svačinku +uculí se+ Chůva naopak říká, že oba dva dohromady uhlídá snáz, než kdy uhlídala mně +zamrká očima, že jako malá byla asi pěkné kvítko+ Jé, ty jsou krásné... děkuji +dá mu pusu a přivoní k růžím+ Ten wellness máme připravený na Mýtince +oznámí mu+ Ty máš oči na stopkách +zasměje se, jak vytáhne Bellu z krbu+ Nejvyšší čas se jít koupat a spát +svolá prcky do smečky a odnese je do koupelny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 úno 2018 23:51

Já se tedy uskromním. +zasměje se+ Vážně? to bych ji někdy měl vzít na čaj a poslechnout si historky o tom, co jsi prováděla. +usměje se+ Docela by mě zajímalo, co nás čeká, jestli se vyvedou po tobě. +uculí se na ni+ už je připravený? +překvapí ho to+ Takže se mám nachystat? +zvedne laškovně obočí+ zapomínáš, že jsem nějaký čas učil. +zasměje se+ Sice to byly větší děti, ale i puberťáci dovedou být jako živé stříbro... +posbírá hračky do krabic, zatímco se prckové koupou+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2018 21:27

No to bych si taky docela ráda poslechla +uculí se+ Mně by to vůbec nevadilo, kdyby zlobily. Mnohem důležitější je, že jsou obě zdravé +dodá+ Ještě máš čas... než se prckové nají, než usnou a než se sama připravím... A prosím tě... nehol se, nech si to strniště +mrkne na něj s úsměvem a pak už se jde postarat o děti+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 úno 2018 23:58

Někdy to musíme uspořádat. Taky bych ji rád poznal blíž, když se bude starat o naše děti. +usměje se, a rozloučí se s prcky na dobrou noc+ oh... no pokud je to tvé speciální přání... +pousměje se, zamyšleně se pohladí po bradě, a pro sebe se uculí. Posbírá hračky, dá nádobí kouzlem umýt, aby se tím nemuseli zdržovat, a ještě pustí zvěř před nocí vyvenčit, sedne si do křesla a počká na Styx, a strniště si nechá :D+

http://feel.selected.com/wp-content/upl ... 3x1024.jpg
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 31 bře 2018 23:20

+jak se přemístí z Mytinky zpátky domů, zarazí ji to ticho v domě. Zaslechne hlasy na terase, tak jde za zvukem a venku uvidí obě ratolesti, cachtající se pod slunečníkem v dětském nafukovacím bazénku. Přijde jí to trochu úsměvné vzhledem k tomu, odkud se s Remusem právě vrátili. Děti je okamžitě zmerčí a hned začnou radostně výskat, jako by se neviděli ne pár hodin, ale několik dní+ Mama... tata +natahují k nim ručky a Styx k nim hned přiběhne a začne je objímat a vůbec jí nevadí, že je od nich celá mokrá+ Mně se tak po vás stýskalo, zlatíčka +opusinkuje je+ Doufám, že moc nezlobili +koukne s obavou na Mathildu a hledá na ní náznaky vyčerpání nebo dokonce psychického traumatu:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 dub 2018 00:54

to je až trochu podezřelé. +konstatuje pobaveně, odloží jejich tašku a následuje ji na terasu+ No ne, jak jste je dokázala takhle v klidu usadit? +zasměje se, a jde vzít do náruče zrovna volné dvojče a hned si užije mokré prstíky strčené do nosních dírek+ Ahoj, Bello. +pousměje se+ Jak jste se tu měli, hm? +vyzvídá a posadí ji zpátky do bazénku+ Tady je tedy příšerné vedro. +poznamená a stáhne si svetr, který si na mýtince neprozřetelně oblékl+ klidně bych tam zalezl s nimi. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 dub 2018 19:54

+Mathilda odloží na židli knížku a přivítá se s nimi+ Skoro vůbec nezlobili, a v noci hezky spali. Jsou to andílci +odpoví francouzsky, ale Remus celkem rozumí, protože se v době, kdy bydleli v Provence, trochu francouzsky naučil+ Vážně? +Styx málem nevěřícně zavrtí hlavou+ Tak to mi budeš muset prozradit, jak to děláš +zasměje se Styx+ Udělám nám kafe, než se vrátíš zpátky do Francie +odběhne do kuchyně a za chvíli je zpátky i s vonící kávou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 01 dub 2018 20:48

+soustředí se, aby jí rozuměl, ale když mluví pomalu, docela to jde. Rozhodně rozumí líp, než mluví, což se ukáže vzápětí, když je tam spolu Styx nechá, ale nakonec se mu povede jí poděkovat za hlídání, a vyjádřit, že je rád, že děti vyrostou pod vlivem obou jazyků, a dokonce ji přitom ani neurazí+ Budu se muset víc snažit francouzsky naučit, jinak se mi za pár let děti budou smát do očí a já jim ani nebudu rozumět. +uculí se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse