(se tady gebím jak idiot
teda, jak jsi to takhle shrnula, tak to zní vážně trochu jako recept na sebevraždu
)
Žádný možná, přišla a přinesla. Viděla jsem to. +kývne znovu důrazně a neústupně.+ Ach jéé, to jsem zas něco řekla. +protočí oči, když ji znovu osloví bejby.+ Upíří verze hříšnýho tance...uáá. +zaúpí zoufale. Po jejím rozpustilém prohlášení se stane několik věcí najednou a to tak rychle, že neví jistě, co bylo rychlejší. Jestli to, jak jí poskočilo srdce v hrudi, nebo to, jak se Aubrey pohnul a chytil ji, aniž by stačila aspoň sletět z opěradla a narzit si zadek:D+ Eh...+vypadne z ní inteligentně, když se najednou do těch čokoládových a většinou i mrazivých očí, dívá z tak nebezpečné blízkosti, dlaně opřené o jeho pevnou hruď. Napadne ji, že nějak takhle se asi cítí kořist, která se dívá do očí dravce, ale není si jistá, jestli je hladový, nebo ne. A vůbec se nemůže rozhodnout, jestli je ten pocit nepříjemný.+ Země to asi právě..zapooměla. +vydechne nakonec a to přijde další šok, v podobě J-C, evidentně skvěle naladěného. Z jeho hlasu se znatelně zachvěje a zavře oči.+ To se mi zdá, tohleto...+zašeptá a opatrně otevře jedno oko.+ Že jo? +ujišťuje se tiše, stále se mu dívajíc do očí, jakoby čekala, kdy se zas objeví ta mrazivá pustina, která ji určitě úplně pohltí.+