Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 dub 2018 19:41

Co by, budem pít, dokud se jedna z nás nedostane aspoň lehce pod páru, závody? +zahýbe na ni obočím. Protože od té doby co se změnila se taky nemůže opít. Teda může ale asi tak po hektolitrech požitého alkoholu.+ Myslíš jako, +zapálí si, vyfoukne kouř a vítr ho hned odnese pryč.+ že mě hledal celou tu dobu až do teď? +zamračí se, páč je to děsně moc dlouho.+ Ale našel aspoň tebe +pokrčí rameny.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 dub 2018 20:00

No, tak to bude na dlouho. +zasměje se a zvedne skleničku na přípitek+ Jo, aspoň tak jsem to pochopila. +pokrčí rameny+ No našel...mě hledat nemusel. Věděl kde jsem...+zadívá se na blikající světla nočního města, ale ve skutečnosti je nevidí+ A těžko říct, co vlastně čekal, že tady najde. Mohla jsem být mrtvá. Několikrát. +ušklíbne se+ No nic. To je teď jedno. +potřese hlavou a koukne na ni+ A co u tebe? Jak jde vládnutí? +uculí se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 dub 2018 20:11

Jo, je to divný +uzná a přikývne.+ docela mi chybí ta možnost vypít si mozek do bezvědomí. +povzdechne si.+ no, tak to bude ještě zajímavá debat. +Na jednu stranu má fakt radost že se Charlie vrátil, ale na druhou.... horší chvíli si fakt vybrat nemohl+. Vládnutí? +zamyslí se+ je to děsná dřina +zatváří se útrpně+. Vážně, vážně děsná. +zakoulí očima.+ Zjistila jsem, že musíš vládnout tvrdou rukou nebo seš mrtvá, pořád musíš hlídat co děláš, vlastně co dělá uplně každej, se divím, že se z toho Gabriel ještě nezvencnul. +dá na jeden zátah asi půl láhve a v krku ji na chvíli příjemně zahoří.+ Teď jedná s Uralskou smečkou o léku proti lupismu. Nějakým zázračným způsobem jim tam děcka nedivočej, ale moc o tom nevím. +pokrčí rameny.+ Chceš vědět co nenávidím úplně nejvíc? +koukne na ni děsně vážně.+ Když mi říkaj Alfo, uplně z toho trolím
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 dub 2018 20:51

Vítej v mým světě. +zašklebí se+ No jo, absolutní monarchie má svý značný výhody, ale i nevýhody. +pokrčí rameny+ Ale nezávidím ti to, fakt ne. Každopádně kdyby něco...kdyby jste třeba zas potřebovali trochu postrašit někoho...zbavit se konkurence...však víš. +zamrká na ni nevinně+ Lupismus? +nakrčí čelo, jak přemýšlí, jestli už o tom slyšela+ Jo, už si vzpomínám, stává se to dětem během puberty, že jo? +koukne na ni a napije se. A vzápětí se skoro zadusí chlastem a začne se smát+ To si děláš...panebože, ne promiň, jenom...to se ti nedivím, asi bych utrhla hlavu každýmu, kdo by mi tak řekl. +pokýve hlavou, když se uklidní+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 dub 2018 21:08

Jo, přesně to, a je to čím dál tím horší. Ty počty se strašně moc rychle vyšvihly nahoru, a nikdo neví proč, jestli je to touhle dobou, každopádně, pokud se nám povede ten lék, a nejlíp recept získat.... +jo jo, at si říká co chce, je to hold královna smečky, starající se o své "poddané". Každopádně díky za nabídku, určitě někdy využuji, teď ještě těžím z toho, že se bojí mě +uculí se vyzubeně.+ a teď si představ, že přijdeš na snídani a tak tě osloví padesát lidí téměř sborově, a ty máš chuť říct utrhám vám hlavy, a místo toho se mile usměješ a popřeješ dobré ráno. Je to peklo +zasměje se a dorazí láhev.+ A co Payne hm? pořád randí s Deanem?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 dub 2018 21:16

To je divný...+zamračí se a hned o tom začne přemýšlet. Jo jak je někde nějaká nadpřirozená záhada, hned do toho má potřebu šťourat a zjistit co to udělá:D+ Nemáš vůbec za co, honey. +uculí se+ Hmmpf! +zafuní jen a zase jí zrádně cuknou koutky+ Panebože, tak to bych se nechala dobrovolně zavřít do polostrovaný cely. +zakroutí očima+ To si piš, je zamilovaná tak moc, až se divím, že permanentně nelevituje. +zasměje se+ Už spolu spí...+uculí se a loupne po ní očima+ A to je teprve peklo. Když má tvoje šestnáctiletá dcera momentálně bohatší sexuální život, než ty. +zatváří se, ale pořád se usmívá+ Holt začnu zas trochu víc pít. +a zabíjet. ale to nahlas neřekne:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 dub 2018 21:32

Víš, vážně o tom občas uvažuju, protože s Gabrielem nemáme téměř ani chvilku volnou sami pro sebe. +teď pro změnu zaskočí jí ale jako že se fakt zakucká+ bože děláš si ze mě srandu? +vyvalí oči+. no tak to je... eh bereš to sportovně +koukne na ni a rychle si uvědomí kolik let má Nicci a bože trochu ji to vyděsí.+ B. +koukne na ni tak jak si to může dovolit jen nejlepší kámoška.+ A co...co creepy B? +zeptá se opatrně a zkoumavě na ni hledí+.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 dub 2018 21:49

No tak se ale hlavně nechte zavřít spolu, jo? +zašklebí se na ni+ No jo. +pokrčí lehce rameny+ Jsem ráda, že je z nejhoršího venku. Ze začátku...to bylo fakt drsný. +potřese hlavou+ Je to dva roky a nikdy bych nevěřila, že to někdy řeknu, ale díky bohům za Deana. Je to fakt dobrej kluk. +pousměje se+ Ale jeho vzorem je Jade, takže...kdoví co se stane. +protočí oči+ Dokonce má teď stejnej účes a kopíruje jeho gesta. Občas je to trochu nanervylezoucí. +zasměje se, ale pak zvážní+ No...nic moc. Nebo teda, platí velice křehký příměří a klid zbraní. Pod podmínkou, že ji nechám řádit nejmíň jednou týdně...+zhluboka se nadechne+ Když jsme v New Yorku, je to docela snadný, to město je bezedný zdroj špatňáků, ale...mám strach co bude, až jí vybíjení drogových doupat přestane stačit. +koukne na ni a je vidět, že ta představa ji opravdu děsí+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 dub 2018 22:09

neříkej, kdo by to čekal +zadívá se na světlo města a najednou si vzpomene jak ji Jade líbal jako by jí chtěl vzít všecek dech. Ta vzpomínka je tak živá, až jí zeslábnou kolena.+ Huh, jo. to se vůbec nedivím. Ale zas... +pokrčí rameny.+ je dobře že se z toho dostala, více méně.+ B. to je +říct blbý je fakt blbý.+ můžu ti nějak pomoct? co já vím, hlídat ji někde z povzdálí aby nevyvedla něco fakt šílenýho? nebo aby na vás nepřišli fízly, zahladit stopy.... +jo to může navrhnout fakt jen bff, ne odrazovat od toho ale zahlazovat stopy :D+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 dub 2018 22:36

No jo, kdo viď? +ušklíbne se a tak po očku na ni koukne, protože její citlivé smysly si jaksi povšimly, že se jí trochu zrychlil tep:D + No dostala...pokrok je, že získala důvěru v Deana a že snese jeho doteky. +pokrčí rameny+ Ale normální nikdy nebude. +konstatuje, protože tím si je jistá+ Nemůžeš, honey. Nemůžeš se mnou být denně a já nikdy přesně nevím, kdy budu muset vyrazit na lov. Někdy to je jednou týdně, ale někdy i víckrát. A taky jsem měla klid i měsíc. Je to prostě....nestálý. +zavrtí hlavou+ A z fízlů strach nemám, pokud by došli až tak daleko, upravím jim paměť. +pokrčí rameny, jakoby zásah do hlavy nebyl nic jinýho, než ostříhání nehtů:D+ Musím se s tím nějak porvat...+povzdechne si a radši se pořádně napije+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member