Střešní byt - hlavní pokoj

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Střešní byt - hlavní pokoj

Příspěvekod Payne » 21 dub 2018 23:17

Jsem samý překvapení. +zasměje se rozpustile a taky se jí to docela líbí. Je to tak...normální, připravit mu jídlo, sedět u stolu a povídat si...o sexuálním životě jejich mentorů. Uhm, to asi úplně ne:D+ Jo, to teda je...+souhlasí, ale myslí hlavně na to, že Bí by si podle ní zasloužila někoho lepšího:D+ Tak příště zas něco připravím. +usměje se na něj+ Baví mě to, ale nebaví mě vařit jen pro sebe. +pokrčí rameny a odloží příbor+ To je škoda. A nenašel bys je někde? +koukne na něj+ Podle receptu bych to zvládla, sice by to asi nebylo stejný, jako dělala tvoje máma, ale aspoň podobný. +usměje se na něj něžně. Sama si tyhle tradiční jídla dělá hlavně proto, aby si připomněla rodiče, okamžiky, které byly s těmi vůněmi a chutěmi spojené. Normální život, dětství. To, co je nenávratě pryč+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 dub 2018 23:42

Jade píše:+jen přikývne, protože z jeho pohledu zač je, a on si záznamy o dluzích a laskavostech vede víc než pečlivě. Krom toho si není jistej, jestli by v opačný situaci zareagoval stejně+ Já si pro něj dojdu. +zavrčí temně, odhodlí špačka, a následuje jí ke Guns, rozhodně nehodlá propásnout příležitost omrknout její bezpečnostní systémy, i když mu nejspíš žádnej kód fakt neukáže. Nastoupí do výtahu, zadívá se na ni, a přes tvář mu přeletí úšklebek+ Co tvoje úchylka na výtahy? +rýpne si trochu, a čeká, až odemkne+ Jestli bude nahej, nakopu mu prdel. +zavrčí+

+tak trochu ji napadlo, že být to opačně, nejspíš by tam Payne nechal a nedal jí vědět. Ale neříká nic, některý věci by měli zůstat nevyslovený+ Dobře. +ušklíbne se jen a vystoupí. Z kódů samozřejmě nevidí nic, ale i tak mu to dá poměrně slušnou představu, jak moc paranoidní je:D+ Hmmm? +přivře oči a na okamžik má poměrně dost živou vizi toho, jak zmáčkne stopku a...možná se jí něco z toho odrazí v očích nebo minimálně v úsměvu, který jí zvlní rty. Cesta nahoru naštěstí netrvá tak dlouho, aby tyhle nápady mohly nějak víc zakořenit:D U dveří do bytu vyťuká poslední kód+ Jo, tak to jsme dva. +ušklíbne se a vejdou dovnitř+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 21 dub 2018 23:56

to jseš. +uculí se+ Ale jenom pěkný překvpení. +pousměje se, a pohladí ji po ruce+ Myslím, že asi ne. Mám pár věcí z našeho starýho domu, ale... většinu jich vyhodili. Mohl bych se zeptat Lauren, to je ta co adoptovala bráchu a ségru... +poznamená, al nevypadá, že by ho ta představa lákala. Vlastně spíš naopak+ Tak jo, to by bylo super. +uculí se, vidina jídla ho evidentně těší :D+ Zkusím to. +přikývne, když v tom se otevřou dveře, a dovnitř vejdou "rodiče", tak do sebe okamžitě nahazí zbytek porce, protože je mu jasný, že jade na něj čekat nebude. Vstane, a nehodlá se tomu nijak vyhýbat, koukne Jadeovi do očí, aby vyhodnotil, jak moc blbý to bude, a ke svýmu překvapení v nich nenajde moc zlosti, spíš něco... uhm, to je divný. Koukne na Beccu, na její výraz, a pak mu do očí padnou stopy na jejím krku, a ještě že už dokousal, pač by mu asi zaskočilo+
Dean

Příspěvekod Payne » 22 dub 2018 00:24

+zasměje se tomu, ale ucítí úplně maličké, drobné bodnutí vinny, když se jí zas připomene její tajemství. To asi nebude pěkný překvapení, pokud to zjistí. Což znamená, že to zjistit nesmí.+ Tak jo. +pousměje se, vezme talíře a naskládá to do myčky a v tu chvíli uslyší klapnout dveře. Otočí se a koukne nejdřív na Jade a pak na Bí. A je to ještě mnohem horší, než si mohla představit. Neodváží se ale říct ani popel, ví, že má před sebou ještě ne moc příjemnou přednášku a tak se jen opře o linku a defenzivně si založí ruce na hrudi. A ať se snaží se sebevíc, pohled jí pořád jako magnet přitahují ty stopy na krku...popáleniny? Sklopí oči, ale to jí moc neomůže, protože si všimne i jejích zápěstí a tam jsou taky. Do hajzlu, tohle je teda fakt trochu moc. Veškerá dobrá nálada jakoby vysublimovala někam pryč a zůstal jen neurčitej a trochu iracionální pocit zrady.+ Ahoj. +zahučí jen neadresně směrem k Beccy a velmi pečlivě se vyhýbá dalším pohledu na ni, protože má pocit, že další detail už by nezvládla:D+
Payne

Příspěvekod Jade » 22 dub 2018 00:35

+to blýsknutí v jejích očích mu neunikne, ale teď na něj není čas ani příležitost, takže to nechá být a vejde za níí dovnitř. Prolétne očima to, co z bytu vidí, vyhodnotí rizika, skoro automaticky, a pak spočine pohledem na Deanovi. Oba dva jsou oblečení, ale podle toho, jak vypadají, ještě před chvílí nebyli+ Jdeme. +řekne jenom, a ve tváři se mu nepohne ani sval. Paynina reakce ho ale pobaví, i když to nedá najevo. Evidentně není sama, kdo tady má průšvih. Skoro by se ušklíbl, ale neudělá to+ Hned. +dodá temně a přimhouří oči, jen ať si zkusí cokoliv namítnout. Nebo mít jakoukoliv poznámku k tomu, co je očividný+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 dub 2018 00:56

+podívá se na ty dvě hrdličky a ze všeho nejdřív vidí výraz Deana a nemůže si pomoct, aby se trochu neušklíbla. Pak se podívá na Payne a celý její postoj, výraz, prozrazují, co si asi myslí. Chvilku ji špendlí pohledem na místě, dokud k ní zase nezvedne oči; počká si, až je zase sklopí a pak se podívá na Deana.+ Doufám, že jste se rozloučili. Asi se teď chvíli neuvidíte. +krátce pohlédne na Jedea a v očích jí nepatrně, sotva postřehnutelně zajiskří. Jo, oba je čekaj asi zajímavý chvíle+ Mějte se. +rozloučí se a dokonce jim zdvořile otevře dveře:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 22 dub 2018 01:08

+paradoxně mu to možná přijd lepší, než kdyby zjistil, že to co se mezi nima odehrává je jakýmkoliv způsobem emocionální. Ne že by to chápal. Jen krátce přikývne, dojde k Payne, a políbí ji na rozloučenou, pořádně a hluboce, když teď nějakou dobu nebude moct. Usměje se jí do rtů, a rád by jí řek, že ji miluje, ale nechce před nima. Nestydí se za to, al má pocit, že by to nějak pošpinil, kdyby to slyšeli. Tak jí jen stiskne ruce, pohladí ji rty po rtech a odtáhne se. Vzdorně na ty dva koukne, a ani si neuvědomí, že to taky vyzní trochu jako takhle to má vypadat vy dobytci :D Pak přejde k Jadeovi, cestou mine upírku a oči mu samovolně sklouznou zpátky k těm spáleninám a trochu se mu sevře žaludek+ Můžem. +řekne jenom, Jade se naposled koukne na obě načuřený ženy, oči mu lehce blýsknou, a už nic nedodá, ví, že Becca má jeho číslo, kdyby snad potřebovala přeleštit špičáky nebo podrbat stříbrem, takže Deana chytne za předloktí a doslova ho odtamtud vytáhne k výtahu, a v naprostým tichu a s kamennou tváří čeká, dokud je Becca nepustí ven+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 dub 2018 01:42

+sleduje to rozloučení jako z filmu o tragických hrdinech a ač navenek drží pečlivě nabroušený výraz, v duchu se musí usmívat. Jsou to prostě cukrouši. I když její cukrouš se jí momentálně snaží usmrtit pohledem:D Tak si dovolí aspoň drobný úšklebek, když se Dean znovu podívá na spáleniny a jde ty dva vyprovodit dolů. Chvilku přemýšlí, že by Deana cestou dolů trochu grilovala, ale nakonec se na to vykašle; jeho averze vůči ní je už tak na celkem vysokým levelu i bez její aktivní pomoci:D Otevře hlavní vchod a pustí je ven a když vidí Deanova ztuhlá ramena a šíji, je jí jasné, že všichni dnes asi budou mít moc zajímavou debatu:D Když se oba přemístí, povzdechne si a poměrně neochotně se vrátí nahoru, čelit načuřené a dotčené puberťačce+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 22 dub 2018 01:52

+pečlivě ignoruje všechny, kromě Deana a když ji políbí, opětuje polibek stejně naléhavě a už teď jí chybí. Neříká taky nic, jen se trochu smutně pousměje a sleduje jak odcházejí spolu s Beccou. Chvilku přemýšlí, že se zavře ve svým pokoji, ale nakonec si řekne, že tomu radši bude čelit tady a aspoň pak bude mít kam utéct:D+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 dub 2018 12:55

+jen co vejde zpátky do bytu a vidí Payne, jak stojí na úplně stejném místě, ruce založené na hrudi a rty sevřené do tvrdé linky. Prostě skvělý. Přejde k baru, nalije si dvojitýho panáka a otočí se k ní+

B: Vím, že si uvědomuješ, v jak velkých sračkách jste dnes byli. +začne a zadívá se na ni, ignorující zuřivý pohled, kterým po ní šlehne+ Ale já si uvědomuju, že je to částečně i moje chyba. +přizná pak, i když nerada+ Vyrobím ti přenášedlo, který aktivuješ heslem v případě, že bude nutný hned zmizet. Máš štěstí, že tě tam Dean nenechal...+dodá pak a nevěřícný výraz, který jí věnuje ji prozradí, že ji ani nenapadlo, že by to mohl udělat. Shovívavě se usměje+
P: Já vím a mrzí mě, že jsem nás do takových problémů dostala. Vím, že to byla moje chyba. +přizná nakonec taky kajícně, ale je vidět, že momentálně myslí na úplně něco jinýho, co ji žere podstatě víc. Pak ale prudce zvedne hlavu a nevěřícně se na ni zadívá+ To by nikdy neudělal...+ohradí se s naprostou jistotou v hlase+
B: Máš pravdu, neudělal. Ale buď si jistá, že mu to Jade nepochybně pořádně omlátí o hlavu. +připraví ji na tu nepříjemnou realitu a neujde jí vzteklé zablýsknutí v očích, když vysloví Jadeovo jméno+
P: +otevře pusu, aby na to něco odsekla, ale ví, že to je pravda a žaludek se jí sevře. Ale pak řekne to jméno a ona okamžitě sjede pohledem na ty otisky na jejím krku a pak k ní pomalu zvedne pohled a zadívá se jí do očí+ Proč?! Proč si to necháš líbit, Bí? Vždyť to je...+zašeptá a rozhodí trochu bezmocně rukama+ Proč zrovna ON?! +vysloví nakonec to, co ji vlastně asi žere nejvíc+
B: +dívá se jí do očí a s pozvdechem zavrtí hlavou+ Je to složitější než si myslíš, Payne. A já nejsem povinna ti nic z toho vysvětlovat ani se jakkoli obhajovat. Můžu spát s kým chci, stejně jako ty. +upře na ni významný pohled+
P: +vztekle jí zablýskne v očích+ Ale já ho miluju! +vyjede prudce a zní to, jakoby tím bylo řečeno všechno+ Ale on...on je...vždyť nenávidí, to co jsi! +zkusíte tímhle zdánlivě logickým směrem+ Proč si nenajdeš někoho kdo by tě...+zarazí se a nedokončí co chtěla říct, když vidí, jak Bí do očí vstoupil ten mrazivý chlad, který je od jejího únosu bezduchými ještě děsivější, než dřív+
B: Já ale nepotřebuju, aby mě někdo miloval! +odsekne studeně+ Copak sis nevšimla? Pokaždý, když jsem někoho milovat začala, přišla jsem o něj. Ať už zmizel, nebo umřel, výsledek byl stejný. +zasyčí zuřivě+ Pokaždý jsem se topila ve sračkách a jen pořád dokola lhala sama sobě a utíkala před pravdou. Jsem taky přeživší, Payne. A sama víš, že to lidi mění. Nechává to jizvy na těle, ale hlavně na duši. +upřeně jí zírá do očí a ani neví, kdy došla až těsně k ní+ Tak jako zemřela Saffíja, zemřela před téměř dvěma sty lety i Nimet. Přeber si to, jak chceš. Ale už nikdy se mi nesnaž kázat o něčem, o čem máš jen velice zkreslený představy. Možná časem sama pochopíš přesněji, jak to myslím...
P: +když se dívá do jejích očí, temných a chladných jako propasti a když řekne, že nechce, aby ji někdo miloval, do očí jí vstoupí slzy. Poprvé si naplno uvědomí, jak málo o své adoptivní matce ví, jak málo ví o její minulosti, o tom, co jí udělalo takovou, jaká je+ Každý potřebuje lásku...+zašeptá jen potichu a skloní hlavu. Když ale pak naznačí, že by časem mohla pochopit, proč se tak vyžívá v bolesti, trhne sebou a zadívá se jí do očí+ To nikdy! Nikdy bych nedovolila, aby mi někdo dělal zase...+hlas se jí zadrhne a kousne se do rtu, protože v žádným případě nehodlá brečet+
B: Každý ne, zlato. Já už ne. +odpoví tvrdě a pak zavrtí hlavou+ A v tom je právě problém toho, co nemůžeš pochopit, ne v tuhle chvíli. +povzdechne si a zadívá se na ni+ Až si budeš chtít jednou promluvit, o čemkoliv budeš potřebovat, jsem tady. Ale můj sexuální život do toho nepatří. Je to jasný? +zadívá se na ni upřeně a počká si na souhlas+ Fajn. Protože jinak bych se já musela začít výrazněji zajímat o ten tvůj. A třeba bych mohla zakázat Deanovi navštěvovat tě tady...+nadhodí významně a její zděšený pohled jí prozradí, že pochopila+ Běž do svýho pokoje. S Deanem se dva měsíce neuvidíš. Chtěla jsi jít brzo se mnou do akce, takže zintenzivníme trénink. +s tím se k ní otočí zády a zmizí ve svým pokoji+
P: +chvilku se tváří neústupně a zatvrzele, ale když vidí její chladný výraz, přikývne. Ale ta výhružka, že by sem Dean nesměl, ji opravdu upříměn vyděsí..kde by se pak scházeli? U Deana? To rozhodně ne a zvlášť teď ne, když ví, co mezi Jadem a Beccou ve skutečnosti je+ Dva měsíce?! +vyděsí se pak naprosto upřímně, protože dva měsíce jsou věčnost a ví, že to určitě nezpřežije. Jenže pak dodá, že přidají na tréninku a opravdu půjde do akce, takže její pocity, když Bí zmizí ve svý ložnici a ona tam zůstane stát, jsou poměrně smíšený. Neuvidí se dva měsíce...ach bože, zblázní se. To je jí jasný už teď. Otočí se a odplouží se do svýho pokoje jako spráskaný pes+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins