Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:06

Ty seš už tak moc šikovná, jo? +usměje se na malou+ No to se těším, až se na ty obrázky a kouknu a ty mi o nich poviprávíš, ano? +usměje se a pohladí vicky po ruce+ Mě taky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:11

+sophie mu vykládá všecko a jak robin blinkal, a jak ji bolel zoubek a jak stavěly s mamkou indiánskí "pípí" a jak měla na botě robinovo hovínko a jak pekly koláč a kreslily v parku a stavěly lego a vůbec všecko, a vicky moc nemluví, jen na něj kouká a je celá hotová, že je zpátky, a když upne sophii do sedačky, musí mu dát pusu, a pořádnou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:14

+usmívá se a poslouchá a sem tam přikývne a na něco se zeptá a Sophie se směje, že je matla a Byron se na Vicky tak pěkně usmívá a když jsou spolu na chyviličku sami, tak ji obejme a apolíbí ji+ Moc jsi mi chyběla, lásko. +vydechhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:17

+přitulí se k němu a vklouzne mu prstama vzadu do vlasů a druhou rukou pod tričko, nijak sexuálně, jen aby cítila jeho teplou kůži, opře se mu čelem o čelo a sklouzne nosem po nosu+ ty mně víc. +pousměje se+ už nikam nejezdi, jo? +pousměje se a nemůže ho pustit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:19

A ty mě úplně nejvíc. +pousměje se a jenom ji trošku pohladí rty po těch jejích rtech+ Nebudu, nikdy a nikam, budeš mě mít celej život na krku, to ti slibuju. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:22

já se zas vzpamatuju, až uběhne pár dní, ale teďka v nejbližší době buď tdy, prosím tě. +zazubí se taky,dá mu ještě pár polibků, a pak ho ted pustí+ tak jedem, než nám tvůj plod udělá z auta kůlničku na dříví. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:25

Já se ani nikdam nechystám, kočko. +zasměje se a otevře jí dveře+ Můj plod? No to je pěkný, snad náš plod ne? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:27

no ale tohle má jednoznačně po tobě. +uculí se, natáhne se k němu a ještě mu dá pusu, a nechá ho řídit, pač to dělá k smrti nerada+ pils něco v eltadle? +zarazí se, aby se kdyžtak vyměnili+ Jak se má majk? nechce taky vzít? +usměje se, a děsně se na něj culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:30

Po mě!§ No toto! slyšíš to Sophie? Prej to máš po mě. +zasměje se+ Já bych řek, že to máš po mámě. +mrkne na ni+ Nepil, jenom čaj a borůvkovej džus. +mrkne na ni+ Majk tam ještě na tři dny zúsral, nabídli mu to naši společníci, ale mě se už chtělo za váma domů. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:32

jo? a neměls tam taky zůstat? abyste nepřišli o nějakou příležitost kvůli nám. +usměje se a chytne ho za ruku, jen trochu, když řídí+ neee máma je klidná a hodná a tichá že jo sophi. +zazubí se+ miluju tě, víš to? +usměje se na něj+ já miju taky! +zavolá zezadu sophie a chytne ho za vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London