Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2018 22:18

No já vím, je to už ohraný, ale mě se to pořád děsně moc líbí. +usměje se na ni+ Nevadí ti to? +ujistí se pro jistotu+ Že musíš dělat pořád princeznu Leiu? Fakt? No ona je moc hodná, že jo. +pousměje se pyšně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2018 22:21

no mně to nevadí ani trochu, je to trochu roztomilý. +zazubí se+ a krom toho se mi dost líbí jak na mě koukáš, když sem převlečená. +pošeptá mu děsně tajně+ jo, ona je skvělá. fakt báječná. +usměje se dojatě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2018 22:24

Roztomilý, jo? +zasměje se+ Já nechcu bejt roztomilej, já mám bejt drsnej. Aspoň trochu. +zasměje se a přitáhne si ji k polibku+ A to bych jako mohl nekoukat, když seš tak děsně moc sexy?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2018 22:31

mně náhodou přijdeš sexy. +uculí se, a nakloní se nad ním+ máš děsně sexy rty, nedokážu se od nich odtrhnout... +pošeptá mu a pohladí ho po nich svýma rtama+ a oči... a když se na mě díváš, vlhnu v totálně nevhodnejch chvílích. +uculí se+ A je to trochu divný, ale máš děsně sexy lícní kosti a čelisti... úplně perfektní. +přejede mu prstem po čelisti a dá mu tam pusu+ A strašně sexy ruce... miluju tvý prsty. +uculí se+ a tvý předloktí. Miluju tvý tělo... +nakloní se k jeho uchu+ A máš boží zadek a děsně sexy péro. +pošeptá mu nenápadně a zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2018 22:33

Já se ti fakt tak líbím? +usměje se na ni a olízne si rty+ Vždyť to ty jsi úplná bohyně. Když se usmíváš, jak ti září oči, jako výherní automat. +zasměje se+ Jsi nádherná. Já občas nechápu, proč se mnou seš, ale jsem moc rád, že jseš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2018 22:38

děsně moc. nekdy mám pocit, že je mi patnáct, jak děsně jsem z tebe hotová. +zazubí se+ a děsně se mi líbí tvoje klíční kosti, a krk... a to jak voníš. +pousměje se+ no, ale usmívám se kvůli tobě, že jo. +usměje se+ jo? tak to máme společný. taky to moc nechápu, proč se mnou jseš, ale je to skvělý. +zazubí se, a dá mu malou něžnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2018 22:42

No protože jseš úžasná a nádherná, to je přece jasný. +koukne na ni a pousměje se+ Ty bys mohla mít na každým prstě deset chlapů. Já bych je musel všechny zmlátit že jo, ale mohla bys. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2018 22:45

ale nemohla. +pousměje se+ možná bych je sbalila, ale když bysme došukali, ukázalo by se, jaký jsem pako. +zazubí se+ a hlavně bych nechtěla. +usměje se+ ty jseš moje doma. +řekne prostě, opře se mu na hrudi a jen je u něj+ já spíš nechápu, jak je možný, že jsi byl volnej, když jsem tě potkala.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2018 22:47

No, to je dost jednoduchý, kočko. +zazubí se na ni+ Já jsem dost pako, jak sis už mohla všimnout. +zasměje se+ A taky jsem se šetřil pro tu pravou. Jako pro tebe. +mrkne na ni+ Jako se šetřil s chozením s někým.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2018 22:48

jo, ale ty jseš dobrý pako. +uculí se+ a hlavně jsi strašně hodnej a obětavej a ten nejparádnější kluk, kterýho znám. +pousměje se+ A skvělej táta. +dodá, a trochu se jí zavírají oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London