The Bunker

Moderátor: Victoria

Re: The Bunker

Příspěvekod Payne » 25 kvě 2018 00:07

Někdy prostě nemůžeme úplně všechno. +pokrčí lehce rameny+ Ale i to, co máme, stojí rozhodně za to. +pousměje se něžně a když prsty přejede po rtech, jemně ho na špičky políbí. Pomalu, líně a procítěně jeho polibek opětuje+ Hmmm...+zavrní jenom do jeho rtů+ Jasně, že zvládli...+dodá a na rtech může cítit, jak se spokojeně usmívá+ Asi bych měla jít brzo domů...+nadhodí tak neadresně, ale moc nevypadá, že by se jí někam chtělo+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 25 kvě 2018 11:15

Mně přijde, že skoro všechno mám. +pousměje se, pohladí ji po bocích, a pak jí vtiskne polibek na rameno+ Jo. +pousměje se, tak trochu smutně, protože je mu jasný, že to znamená, že obscurus zaklepal bačkorama+ Jo, přemístím tě tam. +přikývne, ale nikam se nežene, nechce se mu od ní a taky se trochu bojí, že tam rodičové souloží :D Ale mít ji takhle u sebe se mu líbí, a neadresně ho napadne, že by se mu to líbilo častějc. Vlastně pořád. pípne mu mobil, je to smska od Lauren, že se přemisťujou domů, a že děti mrzí, že ho už nestihly vidět, ale rádi ho uvidí v neděli na oběd. Trochu se zamračí, zamyslí se nad výmluvou, ale ještě to odloží+ Nevím, v jakým stavu guns bude. +dodá a vrátí se myšlenkama k předchozímu tématu+
Dean

Příspěvekod Payne » 25 kvě 2018 20:03

To jsem ráda, protože mně taky. +usměje se na něj+ Dobře. +přikývne jenom+ Musíme spěchat? +zeptá se pak, protože se jí nechce a navíc má tušení, že doma bude určitě sama. Když mu pípne smska, neujde jí jeho výraz, ale nevyzvídá.+ Hmm, no jo. To mě nenapadlo. +zamračí se pak a kousne se do rtu+ Bí to určitě dá do pořádku, kdyby něco. Ale snad to nebude tak zlý. +zadoufá a přemýšlí, kam půjde, pokud bude Guns neobvyvatelný, protože pokud ví, v NY žádný náhradní bydlení nemaj. Ale možná o něm jenom neví.+
Payne

Příspěvekod Dean » 28 kvě 2018 12:54

+děsně nenápadně se jí uculí do vlasů a zavrtí hlavou+ Myslím, že nemusíme. Nemám na nic službu a než se bunkr vyprázdní... nikdo mě teď postrádat nebude. +pousměje se+ Při troše štěstí to bude v pohodě. +usměje se konejšivě, ale jistej si není+ A kouzlo toho spraví hodně. +pokrčí rameny, líně ji hladí po zádech, a napadne ho, že by mohla zatím bejt u něj, ale ví, že to by u ní neprošlo, tak se ani neptá+ No, napadlo mě... +začne obezřetně, a po očku po ní koukne+ Za dva měsíce mi bude osmnáct. Už budu legálně zodpovědnej sám za sebe, i v mudlovským světě. +odmlčí se na chviličku+ Chtěl bych si sehnat vlastní bydlení. +vypadne z něj potom+ Jen něco malýho, ale vlastního, víš? +pousměje se+ Mohla bysme se tam vídat častějc, mohla bys... tam třeba bejt pořád, kdybys chtěla. +nadhodí hrozně nenápadně+
Dean

Příspěvekod Payne » 28 kvě 2018 20:55

Dobře. +pousměje se a políbí ho na klíční kost, protože může a protože má to místečko hezky nadosah+ Já vím, Bí to zmákne. +prohlásí s úplnou jistotou, očividně o jejích schopnostech naprosto nepochybuje:D+ Hmm..? +zavrní jen, aby dala najevo, že ho poslouchá, ale když na ni tak koukne, trochu se posune, aby na něj líp viděla a se zájmem se na něj zadívá. No pak trochu překvapeně zamrká, zatím ji nic takovýho nenapadlo, i když ví, že mu už bude osmnáct.+ Pořád...+zopakuje po něm, jakoby chtěla zjistit, jak to slovo zní a pak k němu vzhlédne a usměje se+ Usínat vedle tebe, probouzet se vedle tebe...+nakloní se a políbí ho měkkce na rty+ Myslím, že to by se mi moc líbilo...+zašeptá mu do rtů+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 kvě 2018 19:19

+po cestě z Guns do klubu ještě pošle Payne smsku+

Guns je obyvatelný. Až budeš chtít, můžeš se vrátit domů. Já přijdu za pár hodin. B.
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 31 kvě 2018 00:43

jo, asi jo. +připustí, že to nejspíš zvládne :D+ Je to jen nápad, ještě jsem ani nic nehledal... +pokrčí rameny rychle, než ho sestřelí, a pak překvapeně zamrká+ Ty bys... vážně? +koukne na ni zaskočeně+ Víš... víš, že jsem se tě zrovna zeptal, jestli bys se mnou chtěla bydlet, že jo? +ujistí se+ Já jsem asi čekal větší debatu. +uculí se trochu a koukne na ni+ Ale bylo by to děsně pěkný. +usměje se na ni a celej se rozsvítí, když mu dojde, že by chtěla+ Hm? +koukne na ni, když jí cinkne telefon+ chceš už domů? +usměje se+
Dean

Příspěvekod Payne » 31 kvě 2018 21:02

+musí se začít culit, když vidí, jak se tváří+ Ano miláčku, rozuměla jsem ti úplně dokonale, přestože nemluvíš mou mateřštinou. +zamrká na něj+ No nemusíme se kvůli všemu pohádat, nejsem snad taková semetrika. +zasměje se+ A navíc se mi ten nápad fakt líbí. +líbne ho na hranu čelisti. Když jí pípne mobil, přečte si zprávu a zase ho odloží.+ Nespěchám. Bí stejně ještě není doma. Každopádně Guns přežilo. +uculí se+ Nebo můžeme jít ke mně...? +koukne na něj tázavě+
Payne

Příspěvekod Dean » 01 čer 2018 22:42

Promiň. +zasměje se+ Ale někdy mě můžeš něco naučit. Ve svojí řeči. +usměje se+ Nejsem na jazyky moc dobrej, ale... něco se třeba něučím. +uculí se na ni+ To nemusíme, ale je to celkem velký rozhodnutí, spolu nastěhovat. +pokrčí rameny+ A myslel jsem, že budeš chtít zůstat s ní. +pousměje se, ale oči mu trochu svítí a je rád, že tak rychle souhlasila+ Můžem si to tam spolu i zařídit. +uculí se+ Já se moc nevyznám v takovejch věcech jako... závěsy. +plácne+ to bude asi lepší, tady se to za chvilku vyprázdní. +přikývne, posadí se na posteli a natáhne se pro tričko+
Dean

Příspěvekod Payne » 02 čer 2018 01:15

Jestli budeš chtít, tak moc ráda. +usměje se na něj; kdovíproč jí to nějak zvláštně zahřálo u srdce+ To máš pravdu. +přikývne+ A přiznám se, že to mě nejdřív napadlo, ale...dřív nebo později bych se stejně odstěhovala. Vím, že s Bí nebudu navždycky. +pokrčí lehce rameny+ A kromě toho, budu za ní chodit a v Guns chci pořád pomáhat. A peníze se taky nejspíš budou hodit. +uculí se a koukne na něj+ No...taky nejsem expert. Přes závěsy. +zasměje se+ Ale pokoj jsem si docela zařídit zvládla, takže tohle zvládnu taky. A možná, že přihlédnu i k nějakým tvým přáním. +zašklebí se vesele a oblíkne si svoje tričko, vezme si ze stolku svoji zbraň, kam ji odložila, prohrábne si vlasy, ale pořád má pocit, že jsou dost rozježený:D pak se ho chytí a nechá ho, aby je přemístil ke Guns+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Jade