od Victoria » 24 kvě 2018 11:19
+dva dny před oslavou Byronových narozenin jim přivezou alkohol, tak ho s Jeefesem složí za bar, a pak si vzpomene, že si chtěla udělat těhotenskej test, aby měla jistotu, že může chlastat jako dobytek, kor když existuje šance, že se tam bude i hulit a šńupat, až sophie odejde. Ještě jich má pár schovanejch v šuplíku v koupelně, ale už dlouho si žádnej nedělala, i když poslední dobou jí není úplně dobře, ale nepřikládá žádnej zvláštní význam, a dává to na vrub nervům. Takže ani není nijak moc nervózní, když provede potřebný úkony, sedne si na vanu a zatím si umyje ruce+ Co děláš? +koukne na ni Sophie zvědavě, když vcupitá do koupelny, a začne chmatat po testu na umyvadle+ Dospělácký blbiny. +uculí se na ni, chytne ji do náruče a pořádně ji pomuchlá, a napadne ji, jak by to asi nesla, kdyby měla sourozence když je teďka zvyklá bejt princezna+ zkouším, jestli jsem zdravá, víš? +pousměje se, posadí si malou na koleno a dá jí pusu na čelo+ Mamí, nepusuj mě. +šklebí se Sophie, ale trochu se směje a odstrkuje jí obličej+ No jo, to já z lásky. +zasměje se, postaví ji na zem, a nechá ji zase utíkat někam za robinem. Ještě chvilku sedí a čeká, dívá se na sebe do zrcadla, a když zapípá telefon, že uplynul předepsanej čas, natáhne se pro test a v klidu na něj koukne... a zapomene vydechnout. Zírá na ty dvě čárky vedle sebe, protože je teď vůbec nečekala, i když ví, že se schválně nechrání, prostě... myslela že to bude trvat dýl. Automaticky si položí ruku na břicho, jako by tam už mohla něco cítit, a chvilku tomu jen nemůže uvěřit. Pak se jí koutky zvednou a pomalu se usměje, a něco se v ní tak děsně pěkně sevře. Pak si uvědomí, že to musí říct byronovi, a uculí se ještě víc, pač ví, že bude rád. A rozhodne se, že to tajemství ještě dva dny udrží, a řekne mu to k narozeninám, jako dárek. Jestli to teda vydrží, protože je ukecaný pako, a byronovi vždycky všechno vykecá. Ještě jedno se tak něžně pohladí po břiše, test si schová do nočního stolku, a s obrovským stupidním úsměvem sejde dolů do kuchyně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.