Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2018 23:02

+musí se děsně moc uculit+ všechno nejlepší k narozeninám, muži můj. +pouasměje se, najde jeho rty a pěkně ho políbí+ Chceš ještě ostatní dárky? +usměje se na něj, a dotýká se ho, když celou dobu nemohla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2018 23:11

Ééééj! Jsem zase o rok víc sexy. +zazubí se na ni a pomalu z ní vyklouzne, tak ji obejme a přitiskne k sobě+ No jasně, i když tenhle byl nejlepší. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2018 23:16

myslíš že je nejlepší? +uculí se+ no, možná jo. +tváří se děsně tajemně, ještě se trochu zachvěje, jak z ní vyklouzne, a dá mu pusu+ tak chvilku počkej. +usměje se na něj, vyskočí z postele, a odběhne vedle, vytáhne balíčky, a pak se na sebe usměje do zrcadla, protože mu to za chvilku řekne. převlíkne se z bikin do jeho starý košile, vezme si tužku na oči a pečlivě si na břicho pod pupík napíše Baby #2,přitáhne cípy k sobě, aby to nebylo vidět, a uvážesi ji na těle velkou červenou mašlí. Kousne se do rtu a najednou je trochu nervózní, jestli bude rád, a že už nic nebude jako dřív, ale taky se moc těší, popadne dárky, prohrábne si vlasy a vrátí se k němu+ Na, tady máš +uculí se, a je tam obrázek od sophie, lístky na Hana Sola, novej počítač, aby se mu líp pracovalo, nový videohry co akorát vyšly, nějaký lego a nový slaninový ponožky a ještě pár drobnejch blbin, a poslední dárek je Vicky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2018 23:22

Jééé a půjdeš se mnou na Hana Sola, že jo? +koukne na ni a oči mu svítí a všechny dárky se mu děsně moc líbí, hlavně ten obrázek od Sophie a pak na ni mrkne a pousměje se+ Už zase? myslíš, že jsem takovej mlaďoch? +zaubí se na ni a přitáhne si ji k sobě blíž a pomalu rozváže tu mašli, ale úrul z obličeje mu sklouzne za to to teď vypadá, že mu vypadnou oči+ Co - co - co - to jako... Vicky! +zajíkne se a přitáhne si ji k sobě, protože ji musí obejmout a políbit+ My budeme mít další miminko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2018 23:25

no jestli chceš tak půjdu, ale klidně vem majka nebo wenai. +uculí se, a obrázek mu připíchne na nástěnku u postele, aby na něj furt koukal+ no, to máš takovej speciální dárek ještě. +uculí se a srdce jí buší jako splašený, najednou má sucho v krku+ jo, já... jsem v šestým týdnu. +usměje se+ Myslím. Ještě jsem nebyla u doktora, ale už bych ti to nevydržela dýl neříct. +koukne na něj, jestli je rád, a musí se zasmát, protože na něj málem spadne, jak si ji k sobě stáhne+ Ale jsem si jistá.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2018 23:28

Vicky. To je přece úžasný,. +stáhne si ji k sobě, ale pak si připomene, že je v tom a opatrně ji položí na postel+ Musím se teď o tebe starat!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2018 23:31

jo, takže se ti omlouvám, ale slaninovou snídani ti vaří Jeefes, protože mě to začalo zas smrdět. +zašklebí se vesele+ Neboj, mně je dobře. +usměje se, jak je něžnej+ navíc po tom, co jsme před chvilkou předvedli... +zazubí se, a vklouzne mu rukou do dlaně+ jseš rád, že jo? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2018 23:34

Ty seš na mě tak hodná. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Tak já slaninu budu jíst jenom venku, aby se ti nedělalo blbě a žádný protesty. +zvedne prst+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2018 23:37

že jsem se nechala otěhotnět? +uculí se, a trochu se přitulí k jeho ruce+ no jak chceš. +usměje se, a vnutí se mu do náruče+ já to asi potřebuju slyšet. že jseš rád, že... to zvládnem. dvě děti. že to dobře dopadne. +pousměje se a zavrtá se mu obličejem do hrudníku, aby nebyla nervózní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2018 23:43

Nee, že ti slanina dělá zle a ty ji stejně necháš, aby se připravovala v našem domě. +usměje se na ni+ já jsem moc rád a zvládneme to skvěle. Dyť už to máme nacvičený. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London