Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2018 23:47

no, protože ji máš rád. +usměje se+ a nahoře ji čuchat nemusím. +opře se mu spánkem o rameno, a jen tak u něj je+ to jo, ale bude to jiný, že jo, když už máme sophii. myslíš, že to je podruhý míň speciální? +pousměje se+ Chtěl bys radši kluka, nebo holku? +pousměje se, a hraje si s jeho prstama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2018 23:50

Já si myslím, že po druhý to bude taky speciální, ale úplně jinak než napoprvý. ani víc, ani míň. +usměje se na ni+ Co myslíš ty? +koukne na ni+ Já? Hm... asi holku, do páru.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2018 23:55

jo, ale už jsme to všecko jednou zažili. první návštěvu u doktora, první fotky, první pohyby. +pousměje se+ jo? ještě jednu? +musí se usmát+ jo... to by se mi asi líbilo. +přikývne+ mít ségru je asi fajn. nejsem si jistá. +zasměje se+ no, teď už s tím stejně nic neuděláme, už tam je, malý sezamový semínko. +pohladí si nejistě břicho, ještě to není vidět ani trochu, ale ona na to stejně musí furt myslet, že tam je+ promiň, já jsem nějaká sentimentální. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2018 23:58

No a ty si myslíš, že to bude úplně stejný? Já o tom teda dost pochybuju. +potřese hlavou+ Bude to úplně jiný a taky poprvý. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2018 00:03

Jo, asi máš pravdu. ty máš vždycky pravdu. +pousměje se+ Tak já si najdu nějaký kalhotky a půjdem se nasnídat? dám si na nos kolíček a najím se s tebou. Tentokrát je mi trochu líp než se sophií, aspoň zatím. +usměje se, vstane mu z klína, a dojde si pro slušnější oblečení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2018 00:05

Tak jo, ty seš fakt super, kočko.. +usměje se na ni a kouká, jak vstává a pak si ji ještě přitáhne+ Počkej ještě něco. +políbí ji+ Miluju tě. Vás oba. +pohladí ji po břiše+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2018 00:14

hm? +usměje se a sklouzne mu zpátky na klín, a pak se musí děsně moc uculit, přikryje jeho ruku na svým břiše tou svojí, a je to strašnej kýč, ale jí to příjde hrozně pěkný, vtiskne mu pusu, a trochu se rozbrečí, štěstím, protože on je asi fakt rád+ já tebe taky. +pousměje se mu do ramene+ budem čtyři. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2018 00:26

Ale jdi ty. +usměje se na ni, když ji vidí plakat a setře jí slzy a dá jí pusu na obě tváře+ Budeme čtyři. +usměje se a přikývne a je moc moc moc moc rád+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2018 00:35

promiň, mně se to teďka občas stává. +uculí se skrz slzy, a otře mu je o triko+ budeš to mít krušnej třičtvrtě rok. +zasměje se, a ještě ho chvilku objímá a tulí se k němu, a je hrozně moc ráda, že je rád a trochu jí svítí oči+ já se budu snažit bejt emocionálně vyrovnaná, slibuju. +zvedne dva prsty, jakože přísahá+ příští týden jsem objednaná k doktorovi, jestli chceš jít taky. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 20:25

Ty se přece nemáš za co omlouvat, kočko. +usměje se na ni a dá jí pusu+ A seš těhotná, to si můžeš dovolit všechno a na mě neber žádný ohledy. +koukne na ni+ To mi slib.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London