Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 20:27

ale já se o tebe ráda starám, a ráda se snažím, aby ti bylo dobře. +usměje se, a tu pusu mu oplatí a chvilku si ho u sebe podrží, aby ho mohla políbit víc+ Je mi docela dobře, zvracím jenom trochu... a máme sophii, ta mě stejně nenechá moc v klidu. +uculí se+ musíme jí to taky říct. +zasvítí jí trochu oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 20:32

Starat se můžeš, ale ty seš první, co je důležitý. +usměje se+ A to nejenom proto, že seš těhotná. +koukne na ni tak hezky+ A k tomu doktorovi s tebou půjdu moc rád. No a kdy jí to chceš říct? Co myslíš, že udělá?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 20:36

ty seš na mě děsně hodnej. +usměje se, omotá kolem něj ruce a pevně se k němu na chvilku přitulí, vtiskne mu malou pusu na krk a uculí se tam+ Tak jo, já ti řeknu, až se objednám. +přikývne+ no, já nevim... myslíš, že bysme měli počkat, až bude jistý, že o něj nepřijdu? +sáhne si na břicho nejistě+ myslím, že to asi ještě úplně nepochopí. možná jí to dojde až budu mít velký břicho. +pousměje se+ i když... +zarazí se jak si něco uvědomí+ asi před měsícem mě píchala do břicha a říkala mimi. +vykulí oči+ myslíš, že to mohla nějak vycítit tak brzo? +koukne na něj nejistě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 20:40

+obejme ji kolem pasu a má ji u sebe+ Myslel jsem, že seš objednaná na příští týden. +usměje se+ No, já bych řekl, že je docela možný, že už to ví. Já bych jí to řekl co nejdřív. +pohladí jí taky břicho+ O nic nepřijdeme, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 20:42

+no to si myslí správně, to jen vicky zapomněla, co řekla o dva příspěvky dřív, ehm+ no to jsem. +uculí se+ ale nepamatuju si na kolik. +začervená se trochu+ poslední dobou si nepamatuju vůbec nic. jen to že se mi chce čůrat. +usměje se+ jo, já se snažím bejt optimistická. +přikývne odhodlaně+ tak jí to řekneme hned? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 20:46

+no to neva,ne? :D+ No ale to je hodne důležitá věc, řekl bych, že taková základní. +zasměje se vesele a dá jí pusu+ Tak jo, já pro ni zajdu. +zvedne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 20:49

jo, jenže mně se chce asi třikrát do hodiny. +povzdychne si, ale trochu se culí, a zvedne se, aby mohl vstát, natáhne se na postel a čeká na ně, jen tak líně se hladí rukou na břiše a usmívá se, a když sophie s byronem dorazí, posune se, aby se tam vešli všichni+ Sophie, koťátko... co bys tomu řekla, kdybys měla brášku nebo ségru? +uculí se na ni+ jako má vicky a brian třeba.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 20:52

+Byron si tam sedne a vezme si Sophii na klín, a Sophie na ni kouká, trochu podezřívavě+ Blásku nebo séglu? Já cu séglu. Kuci sou na prd. +oznámí jí+ KOupíme séglu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 20:58

+trochu se rozhihňá a koukne na byrona+ no ale táta je taky kluk a je boží, ne? +uculí se+ no, tak uvidíme, jak to dopadne, jo? +pousměje se a pohladí ji po vláskách+ já mám totiž v břiše miminko, víš? +usměje se a vyhrne si tričko, aby se poplácala vedle pupíku+ Když jsi byla úplně malinká, tak jsem tě taky měla v břiše, tam jsi bydlela, dokud jsi se nám nenarodila. A teď tam máme bráchu nebo ségru. +usměje se a je z toho celá naměkko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 21:01

Táta líkal, ze klucí jsou blbí a že se s nima nemám kámošit. +koukne na ni a Byron poněkud ztuhne+ Jo a taky jsem říkal, že to mámě nebudeme říkat. +koukne na malou a ta jenom přikývne+ Kuci jsou blbí. +kouká na Vicky a málem jí vypadnou oči+ V blise? Fuuuuj!
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London