Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2018 14:54

to bylo krásný viď? +usměje se a trochu se o něj opře, a sleduje jak sophie hází robinovi míček a pak s ním závodí kdo ho chytne první+ ty začátky. těch prvních pár měsíců jsme byli snad nonstop spolu. +uculí se a tak zlehka ho hladí prstama po předlokotí+ Za pár tejdnů mi snad bude zase dobře, tak se mnou bude větší zábava. +slíbí mu+ chceš jet letos v létě na dovolenou? příští rok to s dvěma dětma budde těžší. +pousměje se+ jéé tak jo. to jsou mý oblíbený zahrady. +přikývne, a opatrně se posadí, a zkoumá, jestli se pozvrací+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2018 20:06

Teďka je to taky krásný, no není? +usměje se na ni+ Já jsem s tebou taky teď rád, pořád. +přizná se jí+ No a myslíš, že to zvládneš, letos na dovolenou? A kam bys chtěla, kočko? +pohladí ji a sledujem, jestli má podávat kybl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2018 20:12

je to moc krásný. +usměje se a proplete jim prsty+ nikdy mě nenapadlo, že... no, že se dostanem k něčemu takovýmuhle. +uculí se+ ale jo, mně bude zase dobře. už snad brz. +zadoufá+ tak třeba na konci července už bych mohla bejt v pohodě. +pousměje se, zapolyká, pomalu se nadechne a vydechne+ no já nevim, asi ne moc daleko. nechce se mi nikam daleko letět. +usměje se+ mohl bys mi udělat zázvorovej čaj? hodně silnej. +poprosí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2018 20:17

Mě by to popravdě taky nenapadlo, ale přijde mi to naprosto úžasný. +vstane+ No, tak pojedeme třeba na Winter house! +zasměje se+ Jasně, kočko, hned jsem zpátky, jdeš mi pomoct, prďolko? +zavolá na malou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2018 20:19

a není to nuda? já nechci aby ses nudil. +usměje se na něj+ tam není moc kam jít, jako ve městě. +opře se zády o sedačku a sedí tam ve stínu, zhluboka dýchá, aby jí nebylo zle, a sleduje, jak sophie vyskočí a běží za tátou, protože táta dělá dycky něco zajímavýho a hustýho, a musí se pro sebe děsně uculit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2018 20:21

Proč, dyť je tam hezky. +usměje se a za chviličku se vrátí s tácem a s podnosem+ Prostírala Sophie. +řekne jí a ukáže jí ubrousek ve tvaru jakože labutě+ Šikovná. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2018 20:24

no, to je. v létě obzvlášť. +příkývne a usměje se+ Ale ty seš větší dobrodruh žejo. +uculí se+ jéé to jsi udělala pro mě? +rozculí se děsně moc+ no to je kráásný, to se ti moc povedlo. +přtáhne si malou k sobě a dá jí velkou pusu, a byronovi taky. Vypije ten čaj nadvakrát, protože jí to nechutná, ale zklidní jí to žaludek, a to je dobře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2018 20:27

Jo, ale my si dobrodružství vymyslíme, že jo, prďolko. +zasměje se a trochu malou rozcuchá a ta ho plácne, protože se jí to nelíbí a on se jenom směje+ Jak ti je, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2018 20:30

no jo, vlastně tam máte ten domek na stromě, že jo? +uculí se na něj+ musíte si ho vybavit a nachystat a vyzdobit. +usměje se na sophii, chytne ji za ručku a dá jí pusu do dlaně+ ne ne ne, malá udělej tátovi. neplácej ho. +uculí se+ už trochu líp. +přikývne+ musímse oblíct.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2018 20:31

No vidíš, kolik my tam máme práce, to tam musíme jet! +zasměje se a kouká, co malá a drží, i když ho kudlí+ Ty jsi pako moje malý. +zasměje se a zaprdí jí na břicho+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London