Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:39

jo, to jsou. +přikývne+ je jich teda míň než těch nekouzelnickejch, ale v londýně jsou, tady je kouzelníků dost. školný se platí v galeonech, ale já mám u gringottů účet. +usměje se+ já nevim no, na jednu stranu ji chci mít u sebe co nejdýl, ale... na druhou stranu by jí další děti prospěly. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:41

No, tak tam může chodit třeba na pár dní v týdnu, ne pořád. +navrhne+ Já si vůbec nejsem jistej, nic o tom nevím, kočko. +koukne na ni nejistě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:47

no, to by asi byl dobrej kompromis. +přikývne+ já moc taky ne, no. +kousne se do rtu+ většinou tam děti chodí protože rodiče musí do práce, ale to my nemusíme. +pokrčí rameny+ ale až tu bude to další dítě, tak by pro ni asi bylo fajn někam taky chodit, kde se nemusí otravovat s miminem a má kamarády. +usměje se+ a dělají se tam takový ty edukativní aktivity žejo. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:48

Nno jo, ale aby si zase nemyslela, že se jí chceme nějak zbavit, nebo tak. +koukne na ni s obavou+ Jak jí to vysvětlíme. Aby nežárlila na sourozence.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:52

no toho se taky bojím. +kousne se do rtu a povzdychne si+ tak bysme ji museli zapsat buďto o dost dřív nebo o dost pozdějc než se narodí. +navrhne+ nebo třeba až jí budou čtyři. +koukne na něj nejistě+ no nebo jí to musíme nějak dobře podat.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 21:54

No. tak jí to zkusíme nějak vysvětlit.... a uvidíme jak to vezme a kdyžtak ji necháme doma, ne? +pousměje se a obejme ji+ Však my to nějak zvládneme, kočko. +políbí ji na čelo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 21:58

jo, zařídíme se podle situace. +usměje se, a na chvilku zavře oči, jak jí dá pusu na čelo, protože to je moc pěkný+ kouknu se na školky v okolí a uvidíme se jaký sou možnosti. +přikývne+ nevadí ti, že bude kouzelnická? nechci ji úplně vytrhávat z normálního světa. +usměj se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 22:01

Já si myslím, že by rozhodně měla bejt kouzelnická, nemůžeme jí přece zakazovat kouzlit, aby někde něco neprovedla, to určitě nebude zdravý. +zavrtí hlavou+ Uvidíme. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 22:04

ne, to ne. +zavrtí hlavou a tak smutně se pousměje+ děti, který zažijou nějaký trauma, v sobě můžou začít potlačovat magii, a pak se jim to vymkne a zdivočí. říká se jim obscurové, a je to moc ošklivý. zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 22:06

No to zní moc ošklivě. +oklepe se+ No, ale doufám víš, co je nejdůležitější. +koukne na ni strašlivě moc vážně+ Nejdůležitější je být v pohodě, pak bude v pohodě i ona. +zazubí se na ni+ Kdo si dá dort! Se šlehačkou!
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London