Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 22:10

já vím. to je věc s kterou mám nejvíc problém. +zasměje se+ no já teda určitě ne. +zašklebí se trochu+ já si dám ještě trochu zázvorovýho čaje. a sophie si dá mrkvovej dort s jogurtovým krémem, to je moc mňam a nevypadaj jí potom zuby. +uchichte se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 22:14

Já tě to budu učit, jestli chceš, jak bejt v pohodě +zazubí se na ni+ Mrkvovej dort? +koukne na ni+ No táááák, kočko. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 22:16

mrkvovej dort je dobrej náhodou. +loupne po něm okem, ale pak se uculí+ no jo, ale tak k němu dej aspoň ovoce. +povzdychne si nad ním děsně tragicky a dá mu pusu+ a pak si vyčistíme zuby, jasný prcku? +usměje se a rozcuchá jí vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 22:20

Jasně, jasně, dáme si k n+mu jahodu, že jo prcku. +zasměje se a rozcuchá Sophii vlasy, vezme ji do náruče a zaprdí jí na břicho+ Chceš mrkvovej dort nebo čokoládovej, prcku? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 22:24

+sophie se zazubí a zatahá ho za vlasy+ cokádovej. +řekne mu vážně, jako jestli se nezbláznil, protože to je přece jasný+ no jo, prohrála sem. +zasměje se, a jde si s nima sednout ke stolu, ale dort si nedá, aby se jí neudělalo zle, jen ujídá jahody, a sežere jic snad půl kila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 22:26

No ze jo, cokoládovej. +zasměje se a přikývne a ukrojí jim kousek až maj oba hnědou pusu a úplně stejně a trošku se požduchujou a smějou se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 22:30

+sophie se v tom přehrabuje a je celá upatlaná a děsně spokojená a chce krmit i robina+ sophi to nejde, robin je na čokoládu alergickej, víš? +usměje se na ni+ bylo by mu moc špatně. +pokýve hlavou+ on má svoje mňamky pro psy. +uculí se+ hm, jo. +přikyvuje sophie a sní to teda sama+ mimi je taky agický? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 22:31

Můžeš mu pak dát mňamku pro psy, až si umyješ ruce, jo? +usměje se na ni Byron+ On si sedne, když mu řekneš a dá ti packu a tak. +zazubí se na ni+ No jasně, že je, to máte po mámě, ona je moc šikovná.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2018 22:40

tak jo. +přikyvuje sophie+ za omněnu. +uculí se+ cvičíme ho. +řekne moudře, protože to slyšela v televizi+ mimi není alergický, ale ještě má malý bříško, tak by se mohlo zase poblinkat. +zašklebí se vesele+ ale evidentně mu chutnají jahody, máme ještě? +zajímá se, zacpe si nos, a jde se podívat do lednice, vyndá odtamtud slanej sýr a přikusuje ho jen tak+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2018 22:47

Já bych ti tam skočil, kočko. +zasměje se a ulhadí malé vlasy+ Tak máš dost? Půjdeme si vyčistit zuby, jak chtěla maminka jo?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London