Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2018 22:44

to je škoda, byli jste dobrý. +usměje se a tak trochu zavrní, jak ji hladí+ je mi dobře. +přikývne, a dá mu pusu do dlaně+ jo? já tě hrozně ráda poslouchám. +uculí se+ a dívám se na tebe. +překulí se k němu na břicho a pohladí ho po rtech+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2018 22:47

Pro tebe hrát nikdy nepřestanu,a le hospodskej punk už je asi pryč. Asi jsem dospěl. +zazubí se na ni+ Já jsem jenm moc rád, že jsem nedospěl v něco takovýho, jako je můj otec. +přizná se a škrábe ji na zádech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2018 22:49

oh božíčku, už ti rostou vousy na bradě jo? +rozesměje se a dá mu pusu na nos+ to by se tobě nikdy nestalo. +ujistí ho naprosto vážně+ jsme lepší než oni. +pousměje se+ poučili jsme se, to je docela dospělý ne? +usměje se+ a ty jsi skvělej táta. ten nejlepší. +nahrbí se mu trochu proti dlani+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2018 22:53

No na bradě a úplně všude. +zasměje se a pěkně ji škrábe+ Že ty to říkáš jenom proto, abych tě drbal. +zasměje se+ Já si myslím, že si vedeme dobře.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2018 22:57

zabírá to? +uculí se+ já to říkám, protože to je pravda. +pousměje se+ s nikým jiným na celým světě bych děti neměla. +koukne na něj, natáhne se a dá mu malou pusu+ teď když budou dvě... jsem na tobě úplně závislá, víš? +uculí se trochu+ máš mě chycenou v pasti. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2018 22:59

Jooo? +zasvítí mu oči a děně moc ďábelsky se zachechtá,a le škrábat ji nepřestane+ No tak to budu muset vymyslet, jak toho využít, že jo. Třeba.... mi budeš muset dělat slaninový muffiny, až ti bude líp. +usměje se+ No a ty mě nemáš chycenýho?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2018 23:03

jo. +uculí se a přimhouří oči+ ty já ti dělat budu, to se neboj. a do tý doby jenom neslaninový. +uchichtne se a sklouzne mu rty po neoholený čelisti a uchichtne se+ no, jo. ale ty můžeš odejít, když budeš chtít. já věřím, že to neuděláš, jinak bych s tebou další děti neměla, ale... můžeš. já nemůžu, mám je dva. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2018 23:05

+koukne na ni překvapeně, až přestane škrábat+ Ale já přece nemůžu odejít, kočko. +kouká na ni, úplně vykolejeně+ To je... no to... to přece nejde. Jsou to moje děti. Moje!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2018 23:09

jo, to jsou. +usměje se+ a já taky. +chytne mu tu ruku a dá mu pusu do dlaně+ ale mohl bys, kdybys chtěl. já budu věřit, že nebudeš chtít. +pousměje se, nakloní se nad ním, a dotkne se jeho rtů+ líbej mě ještě. +pošeptá mu a trochu ho zašimrá vlasama na tváři+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2018 23:11

No ale nemohl... ty to pořád nechápeš, kočko. Jenom proto, že jsem je neporodil, což ani není fyzicky možný, mi teď strkáš, že bych mohl odejít? |no to teda nene a já se asi oficiálně urazím. Postavím si pevnost a nepustím tě tam. Byl bych rád, abysme v tom měli jasno.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London