Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2018 21:36

+musí se děsně moc usmát+ no teď určitě. +zaculí se, vtiskne mu pusu na rty, a prohrábne mu patku+ ty taky nejsi úplně marnej. +pousměje se a ještě chvilku se k němu tiše tulí+ odpoledne musím jít na tu rohlídku k doktorovi, jestli chceš taky. +koukne na něj+ jaký to vůbec je pro tebe? já to dítě mám v sobě, že jo, cítím ho a jsme spolu, ještě než se narodí, ale pro tebe to musí bejt děsně divný. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2018 21:37

Jasně, že chci jít s tebou, kočko. +usměje se na ni+ Divný? +zasměje se a pohladí ji po tváři+ Já si myslím, že nad tím moc přemýšlíš, kočko. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2018 21:42

tak jo. +usměje se+ Vezmeme sophii? nebo až příště? +koukne na něj zamyšleně+ no, to je celkem jistý. znáš mě, vždycky nad vším moc přemejšlím. +zasměje se+ jen si myslím že musí bejt těžký udělat si k nim vztah. +uculí se a vtiskne mu pusu do tý dlaně kterou ji hladí+ budeme si chtít nechat říct co to bude? +napadne ji+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2018 21:50

Já bych ji vzal až příště, chcu teď být jenom s tebou, jestli to nevadí. +usměje se na ni+ Myslíš, že je to těžký? Mě to těžký nepřijde. +pousměje se+ Miluju Sophii a i to malý. +pohladí ji po břiše+ A to se pozná už tak brzo, co to bude?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2018 21:56

jo, asi to je rozumný. vezmeme ji příště až už budeme vědět, že je všechno v pořádku. a taky už bude vypadat víc jako člověk a míň jako paryba. +zazubí se+ pro tebe je dycky všechno jednoduchý. +zasměje se+ líbí se mi to na tobě. +pousměje se a dá mu pusu+ My tebe taky. +slíbí mu, a položí ruku na tu jeho+ no, někdy jo podle toho jak je natočený. možná ne hned dneska ale až příště. +připustí+ ty bys to chtěl vědět, nebo se radši nechat překvapit? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2018 22:05

No já nevim, jestli to chci vědět, ale asi jo, protože jsem strašně moc zvědavej. +zazubí se na ni a dá jí pusu+ To už se asi nedá nic dělat. protože pak můžeme vymýšlet jména a nakupovat věci a chystat pokoj a tak. Nebo bude bydlet se Sophií?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2018 22:09

já taky nevim, jsem děsně zvědavá, ale zase se sophií jsme to vydrželi, a bylo to hezký překvapení. +usměje se+ ale zase tak dlouho čekat! +vykulí oči+ Spoustu věcí bude mít po sophii, kočárek a tak... Jeen pokoj nahoře máme volnej, tak časem asi budou mít každej svůj. +přikývne+ ale zezačátku... já nevim, co myslíš? +koukne na něj nejistě+ asi by měli mít každej svoje soukromí, co? +pousměje se+ Navíc jestli to bude kluk...
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2018 22:27

No, já si myslím, že by měli bydlet spolu. +oukne na ni+ Protože se budou mít rády, že jo. jasně, že si občas budou lízt na nervy, ale budou se mít rády a pak... třeba až bude Sophii deset, tak jim dáme každé jeden pokoj. +navrhne+ Kluk? No to neva ne? Děti to tak neberou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2018 22:31

Asi jo. +přikývne a usměje se+ My jsme měli každej svůj pokoj, ale stejně jsem chodila ke Chrisovi, nebo on ke mně, a dělali jsme blbiny. +uculí se+ Až budou větší tak si sami vyberou, kdy budou chtít vlastní pokoj. +souhlasí+ a z toho druhýho pokoje můžeme zatím udělat třeba hernu, aby bylo v pokojíčku víc místa na postýlku. +navrhne+ a ty bys chtěl syna? +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2018 22:41

Jooo já chci hernu, uděláme tam lego hernu jo? A budeme tam stavět úplně všechno z lega. +zasní se+ Já? No já bych nejradši tyranosaura rexe, co by byl velkej jenom tak metr a dal by se vycvičit, ale toho asi neuděláme, co? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London