Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 09 črc 2018 23:06

Tak jo. +usměje se Byron a přikývne+ A protože jsem chlap, že jo. +koukne po holkách+ Tak já roztopím grill. Jo? +usměje se a dá oběma pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2018 23:10

+přimhouří oči a uculí se+ tak jo, jdi na to. my zatím připravíme jídlo. +vtiskne mu pusu a zatím se sophií nachystají zeleninu na grilování a umíchá masovou směs na burgery, pro sophii a pro sebe udělá z mletýho krůtího, aby byly zdravější, a začnou krájet salát a chystat kukuřice a tak+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2018 23:12

tak jo. +usměje se a vezme si svou zástěru a rozpálí gril a nemápadně jim připomíná, že by neměli zapomenout na slaninu, páč ta je nejdůležitější, že jo a jenom se culí a když mu to maso donesou, dá ho opíct, i nějakou zeleninu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2018 23:18

+sophie má malou zástěrku a stojí na židličce a všechno to kontrolu a nosí mu talířky se zeleninou na gril, protože je důležitá, a vicky počká, až si opeče slaninu, aby se nepoblila, a pak se k nim přidá na terase, sedne si tam na ratanovou pohovku , založí si ruce na břiše a kouká jak má šikovnýho muže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2018 23:20

+její šikovnej muž po ní co chvíli mrká a culí s ena ni a párkrát přehodí hamburger ve vzduchu, aby se před ní předvedl akouká se, jestli se ona kouká a nakonec jí to slavnostně přinese na tácku+ Burger pro mou milovanou lejdy. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2018 23:24

+to ona se kouká a uculuje se a je z toho trošičku roztento, a sophie výská, když hází hamburgerama+ oh božíčku, děkuji. +zazubí se a odmění ho polibkem+ já taky sem. lejdy. +poskakuje sophie a za chvilku je od burgeru až za ušima ale šťastně žvejká+ pojď si dát s náma. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2018 23:26

No to teda seš lejdy. +zasměje se a přikývne a sedne si tam k nim a taky si dá burgera a trošičku si představuje, až tam budou spolu čtyři a jak holky budou běhat kolem stolu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2018 23:30

+taky si to trochu představuje, a děsně se na něj uculí, cpe se až má boule za ušima, a dá si ještě jeden, když jí za dva+ a co řeknem sophi, uvařil to táta dobře? +usměje se+ joooo, děkujeeeem. +zazubí se Sophie a dá mu velkou mastnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2018 23:31

Jo? No já děkuju, že vám to chutná. +zasměje se a pusu si nechá dát a je moc rád, že to jí a že se nevzteká+ Trochu zmrzliny? +navrhne a mrkne na ně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2018 23:35

nám to chutná děsně moc, viď prcku. +uculí se a sophie přikyvuje+ já jsem si říkala, že bysme mohli zkusit ogrilovat ten ananas co máme v lednici, čerstvej je na grilu moc dobrej. +navrhne a nenápadně je odnaviguje ke zdravější variantě :D+ co sophie, musíme vymyslet jméno pro ségru. +mrkne na ni, a sophie hned vyrukuje s elsou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London